9
Košarka

FOTO: STARSPORT

STIGLO VELIKO POJAČANJE: Zvezdini košarkaši imaju novog ‘saigrača’

Objavljeno: 09.11.16 u 12:49

Ovakva pojačanja su neophodna Crvenoj zvezdi, jer samo tako može da ostane konkurentna mnogo bogatijim klubovima u Evroligi.

Crveno-beli su potpisali ugovor o saradnji sa AIK Bankom, koja predstavlja jednu od vodećih banaka po broju klijenata u Srbiji.

Na taj način, Crvena zvezda je dobila ogromno pojačanje ne na parketu, već u svom sponzorskom pulu, u kojem se nalazi već tridesetak kompanija, uključujući tu i medijske partnere.

Izgleda da navijači ne moraju da brinu za budućnost kluba.

0
0

9 Komentara

  1. Malo je to, malo…za POKRICE NEPRESTANOG RADA CRVENOG BANKOMATAAA POD OKRILJEM..FANTOMMMK.K.K.EEE .!. XXAAXXAA .!. Pod hitno moraju da smisle JACE POKRICE DOK SE POGLAVLJA JOS NISU OTVORILA, A „SUMNJIVA LICA“ ZATVORILAAA i onda NISTA OD STIZANJA TOLIKO ZELJENOG PEHARA L. SH., A SADA IM JE JEDINSTVENA PRILIKA, POSTO TURCI VISE NIKADA NECE VLADATI SRB. ….!. XXAAXXAA .!. …………………………………………………………………………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori
    • Javio se mali,mizerni miš,sa kojim smo brisali parket pre nepuna 48 sata.Zašto se nisi javljao dok je vama premijer stavljao kintu na račin i dok ste kupovali čitav tim,pre par meseci?Da vam nije on,nebiste ni postojali,već bi bio katanac na to leglo zla.

      0
      0
      Odgovori
      • Ovakve komentare ostavljaju samo iskompleksirani navijaci ugasenog kluba, prisiljeni da navijaju za klub iz predgradja, ali ocekivano jer im je obraz kao djon.Verovatno ti frustracije stvara katanac na tvom maticnom klubu, pa ga prizeljkujes drugom, uzalud.

        0
        0
        Odgovori
        • A sto onda komentarises taj klub iz predgrađa? A da niko ne piše o kupu mise tumbasa

          0
          0
        • Katanca vas spasao upravo dotični premijer,puneći vam kasu državnim parama,od kojih kupujete i plaćate igrače.Tu se vide frustracije i kakvi ste ljudi,kad svog spasioca prozivate i vređate ali obraza nikad niste ni imali,tako da se od vas drugo i ne očekuje.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter