17
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MOLIM: Dejan Radonjić odbrusio novinaru i ‘spustio’ Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.16 u 23:10

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić je pomalo ljutito odgovorio novinaru Arene Sport na konstataciju da je Zvezda stiga teže do pobede nego što se to očekivalo.

– Pa imali smo u jednom trenutku više od 20 poena prednosti, ne znam kako su došao do te konstatacije. Gradili smo rezultat, držali sve pod kontrolom i sebi smo pred kraj dali taj luksuz da pravimo neke greške koje su dovele da bude manja razilka. Uradili smo ono što smo hteli – rekao je Dejan Radonjić.

Podsetimo, na konferenciji za novinare posle poraza od Baskonije, Dejan Radonjić je istakao da će Crvene zvezda sigurno pobediti Partizan. To je izazvalo negativne rekacije pristalica crno-belih…

Na snimku možete da pogledate na -19:05: 

0
0
17 Komentara
  1. Tresu kompleksi…’bem ti sunce!!! Šta reče, niste nas sa +41? Polako, biće i to, ovo vas samo lagano pripremamo da ne izginete naglo od depresije……trajaće ovo!

    0
    0
    Odgovori
  2. Зато ће те увек бити нико и ништа у Европи , и сада се такмичите под именом угашеног КК иначе би сте отишли у историју и заборав. Препотентност је врло ружна особина, још када се споји са непоштовањем противника ма како се он звао обда се дође да човек постаје нула од човека. Колико си добар тренер , толико си мали човек требаш се доказати са екипом скромнијих могућности. ОВДЕ СИ ДОБИО СВЕ НА ГОТОВО ОД БУЏЕТА, ДО ИГРАЧА И ТВОЈА ЉУДСКА ВЕЛИЧИНА У СВЕМУ ТОМЕ ЈЕ МАЛА

    0
    0
    Odgovori
    • Pa Radonja vas jedini i postuje ako nisi primetio.Covek vas nikad nicim nije omalovazavao a zasluzili ste milion puta.Sta je samo vas bivsi trener i demagog pricao,svi ostali su mala maca za njega po tome.Radonja je mogao da vas pregazi,imao 23 razlike na kraju trece cetvrtine i povukao je rucnu,nece da vas ponizava.Isto tako i u prvoj tekmi plej ofa,imao je 32 razlike i mogao je da naredi momcima da odu na 50 razlike ali vas je ponovo ispostovao ali sledeci put bi trebao to da uradi,cim ga prozivate na sramni nacin.

      0
      0
      Odgovori
  3. Kako da ne odbrusi na idiotsko pitanje.Novinar kao da nije gledao utakmicu.Konstantovao je da se Zvezda dosta potrosila i da nije lako izvojevala pobedu a ona vodila na kraju trece cetvrtine sa 23 razlike i da je nastavila ozbiljno,presli bi i 30 razlike.
    Ako nemaju nekog ko se razume u kosarku,nemoj da postavljaju kretena da pita strucnjake za izjavu.

    0
    0
    Odgovori
      • Sigurno ne mlati,kao sto je mlatio demagog i prodavac magle Vujosevic,koji je samo kukao,trazio alibi,poceo recenicu,pa cutao po minut-dva,neznajuci sta da kaze.Filozofirao,citirao neke umne ljude,misleci da ce i on tako postati takav al dzabe,kocijas ostaje kocijas i kad nije za zapregom.

        0
        0
        Odgovori
  4. Ajde bre milogorac, pa dobili ste 5 VRABACA FORE i ako sada niste uspeli da nas „dobijete“ sa +41 razlike, NIKADA NI NECETEEE .!. XXAAXXAA .!. Ne pomaze vam ni rad bankomata, nit aboliran kadar, MA i da turci „vladaju“ Srbijom 500 godina, VI NAS NECETE DOBITI SA +41 .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo ludaku,skupio si m..a da se javis,iako smo brisali parket sa vama tokom citave utakmice.Mi ne jurimo rekorde i ne ponizavamo protivnike.Imali smo 23 razlike i 10 min.do kraja,da smo nastavili ozbiljno,mozda bi i dostigli tu razliku ali protiv vaseg sasvim dobrog tima,dok ste se vi izivljavali na Zvezdinim omladincima i kad je bila u najvecoj krizi.Radonja nije takav covek i nece to dozvoliti ali trebalo bi da razmisli u narednoj tekmi,na vasem terenu,pa da vas razguzi sa 50 razlike,upravo zbog takvik idiota,kao sto si ti.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter