18
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR DŽIKIĆ: Sada su valjda shvatili zašto nisu za Evroligu, brinu povrede i klizeći startovi!

Objavljeno: 07.11.16 u 23:31

Trener Partizana Aleksandar Džikić istakao je posle meča sa Crvenom zvezdom da poraz nije smak sveta i da se njegovi igrači moraju okrenuti sledećim izazovima.

– Ovo je bila tek prva od solidnog broja mečeva koje ćemo imati sa Zvezdom. Rezultat nema apokaliptični značaj. Ovo je bio samo pokazatelj mojim igračima zašto ne igramo Evroligu. Dobro smo igrali sa dva pleja, ali je su neki bili baš neodgovorni. Sreća, pa već sutra putujemo… Utakmice se samo nižu – rekao je Aleksandar Džikić.

Trener crno-belih se osvrnuo i na povredu Đorđa Majstorovića, kao i na jedan detalj koji se dogodio na treningu pred derbi.

– Ne sviđa mi se povreda Majstorovića i kako je došlo do nje. Jedan saigrač je na treningu uleteo klizeći Veličkoviću, to ne sme da nam se događa kada se igra ovako zgusnuto – zaključio je Džikić.

Iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ – Strahinja Nikolić.

0
0
18 Komentara
  1. ovaj lik -istina- je pripadnik sendvič brigade, zvezda može da bude prva samo ako je sredina, u kojoj se njihov naočarko sa vecom najbolje snalazi, ovakva kakva je ,krimogena, što im njihov najveci n-AV-ijač sa bracom obezbeđuje

    0
    0
    Odgovori
    • Zeznuo si se sine,taj lik samo iznosi istinu a ona franjevce jako puno boli.Pokušavaš da iznosiš fore,kao vaš portparol Tegeltija u svojoj emisiji o partizanu.kad mu ljudi sasuju istinu u oči,odmah pominje neke botove i nameštena pitanja i slične nebuloze ali ko gubi,ima pravo da se ljuti.Mislili ste da će vaše kriminalne radnje večno da traje ali došao je kraj tom zlu i sada je raspored snaga,onakav,kako je trebao uvek i da bude.

      0
      0
      Odgovori
  2. Drago mi je sto Mali FMP sa Kalemegdana uspeva pomeriti granice u Srpskoj kosarci,isto tako mi je jako zao sto Partizan koji je bio i bice institucija za MALI FMP,je dopustio da se sa njim brise parket….Ali to je nazalost ova nasa propala zemlja dopustila….Danilovic,Djordjevic,Brkic,Loncar,Kecman mladje generacije kao sto su Tripkovic,Bogdanovic,Marinkovic itd….Sve je to iznedrila skola kosarke Partizana.Ne radi se dal si Grobar ili Cigan…Radi se o tome da priznate sebi da je Partizan bio i ostao institucija kosarke i da ne moze da se poredi sa Zvezdom-FMP-OM…uostalom Crvene Zvezde vise i nema 🙂

    0
    0
    Odgovori
    • Cini mi se da je vasa legenda Grbovic,prosle godine izjavio,da je zadnji dobar igrac koga je vasa famozna skola izbacila,Mica Beric i od tada,NIJEDNOG VISE.Ostale ste otimali od drugih klubova jer vasa kosarkaska skola kao i da ne postoji.Ipak ste vi samoproglasena i samozvana institucija,koja bez politickog vrha Dacica,Tadica i ostalih zlotvora ne moze omirisati neku titulu.Instutucija se nalazi na Malom Kalemegdanu,jer je tamo izmisljena kosarka i osvajale su se titule,dok vi niste ni znali o cemu je rec.

      0
      0
      Odgovori
  3. Цигани,20 год. нисте прстили кошарку
    Ви сте увек били и бићете навијачи резултата!
    Ми смо Партизан,ако сте ви!?
    Неће ни ваше дуго!

    0
    0
    Odgovori
    • Vi franjevci niste znali sta je kosarka 31 godinu,pa ste tek tada poceli da je pratite a zvezdasi su je izmislili u nasoj zemlji.U bivsoj Jugi je Zvezda bila ubedljivo prva po trofejima a vi ste delili tek 5.i 6.mesto i bili na margini tog sporta.Dolaskom dosmanlijske vlasti i procvatom krimanala,otimanju celokupne drzavne imovine,procvetao je i tvoj mali klub jer je jedino tako i mogao,tamo gde se lovilo u mutnom,blatu i brlogu.Mi smo Zvezda i to Crvena,klub koji je izmislio kosarku na ovim prostorima a ko ste to vi?Vratile su se stvari na svom mestu i tako ce ostati.

      0
      0
      Odgovori
  4. Igraci su mozda i shvatili ali njihovi idioti od navijaca nikad nece.Dovoljno je sto su izabrali taj klub,da navijaju za njega i odmah je sve jasno.Da je IQ ravan broju cipela koje nose a da je realnost,vasionski udaljena od njih i njihovih praznih glava.

    0
    0
    Odgovori
  5. Zvezda dobija 20 x više para od Partizana i dok je tako ovo ne vredi ni gledati. Partizan je žvalavi namerno sveo na nivo jedne Sloge iz Kraljeva ili Tamiša. Dok ne budu ponovo normalna vremena i oba kluba imala ravnopravan tretman od strane države, Partizan će služiti za iživljavanje…ali i ovo zlo će se jednom lane zvati.

    0
    0
    Odgovori
    • Država vas je mazila i pazila godinama i stigli ste nas u titulama pogledaj koji je odnos bio pre ove vaše demokratske serije titula tako da imali ste vlast godinama ćutali ste i balavili za parama i bilo vas je briga za druge samo da je vama dobro a sad kada je slavina zavrnuta sad vam niko ne valja i ne prestajete da kukate i molite …stidite se guzice kad obraza nemate e tako. ..

      0
      0
      Odgovori
    • Malo si pobrkao loncice.Upravo je sada vreme kad se predjasnje zlo zove lane.Bili ste najvece zlo na ovim prostoriima od pocetka ovog veka a sada su se stvari vratile na svoje mesto i to je to.Dobili ste od drzave i od tog Vucica,koga inace samo vredjate,vise od milion evra,doveli 10 novih igraca,po svom izboru i opet kukate.Da je covek malo pametniji,trebao vas je ugasiti jer jedino to zasluzujete svojim ponasanjem i kuknjavom.

      0
      0
      Odgovori
  6. Komentar glasi ovako „iz pouzdanih izvora jednog novinara koji upravo sad ima uživo emisiju na jednoj tv (23:43 h) saznajem da je Vucic uleteo klizeći start novici a da je Covic zabranio momcima da obrisu parket pred urakmicu“ uz pominjanje arapa cie bie i rusa i putina

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter