4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BARSA TO RADI BRZO: Evo da li Stefan Jović stiže u Kataloniju… (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.16 u 13:46

Navijače Crvene zvezde dobro je uplašila vest da bi prvi plejmejker tima mogao da napusti klub i preseli se u Barselonu, evo šta se zapravo događa oko transfera srpskog reprezentativca.

Dejvid Pik je digao paniku u Srbiji, sada je sam smiruje. Kako stvari stoje Stefan Jović je bio samo jedan od pikova Jorgosa Barcokasa za transfer u Barselonu. Po svemu sudeći od tog transfera neće biti ništa i Nišlija će do kraja sezone ostati u crveno-belom dresu.

Naime, katalonski tim je već počeo pregovore sa drugim plejom. Reč je o Amerikancu sa bugarskim pasošem Di Bostu. On je trenutno član Monaka, ali je navodno Barselona već poslala ponudu i ‘Bugarin’ bi uskoro mogao put Katalonije.

PONOĆNA BOMBA U ZVEZDI: Jović odlazi?! (FOTO) (VIDEO)

Dija Bosta naša publika je mogla da upozna kroz ABA ligu kada je nastupao za Budućnost iz Podgorice.

0
0
4 Komentara
  1. .!. XXAAXXAA .!. NEUSPESAN pokusaj coksa da ga se OTRESE ili otarasi dok su FINANSIJE jos kod njega i da strpa kesh u dzep, pre MAGLEEE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Idi i leči se idiote.Ko bi prodao jednog od najboljih plejeva Evrope u toku sezone?Povećaj dozu lekova i ne beži iz Laze,čak ni za vreme vikenda.Sutra ćeš biti tek loše i sledi par dana sakrivanja u mišju rupu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter