0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

PREMIJER LIGA: Siti ispustio pobedu i pružio priliku Čelsiju da preuzme prvo mesto na tabeli (VIDEO)

Objavljeno: 05.11.16 u 18:15

Zanimljivo je bilo u popodnevnim utakmicama engleske Premijer lige. Mančester Siti je ispustio pobedu u sudijskoj nadoknadi meča sa Midlsbroom, dok su u istoj fazi utakmice fudbaleri Barnlija došli do važne pobede nad Kristal Palasom.

Nakon što su pre nekoliko dana razbili Barselonu na Itihadu sa 3:1, očekivalo se da će fudbaleri Mančester Sitija na rutinski način doći do pobede i u narednom prvenstvenom meču protiv Midlsbroa. Poveli su ‘građani’ u 43. minutu preko Serhija Aguera i imali su još nekoliko prilika, koje nisu uspeli da realizuju. Kazna je usledila u sudijskoj nadoknadi vremena, kada je Marten De Run iskoristio upošljavanje saigrača, te je poslao loptu iza leđa golmana Brava

Vrlo uzbudljivo bilo je u Barnliju, gde je istoimeni domaćin savladao Kristal Palas sa 3:2. Poveo je domaći tim već na početku meča sa 2:0, ali su gosti u drugom poluvremenu poravnali rezultat preko Vikama i Bentekea iz penala. Međutim, kada su svi mislili da će utakmica da se završi rezultatom 2:2, usledila je akcija domaćeg tima i pogodak Barnsa u 94. minutu za 3:2. Neverovatno, ali ni tu nije bio kraj neizvenosti. Gosti su samo minut kasnije imali šansu za izjednačenje, šutirao je Tauzend, ali je pogodio stativu.

Na ostalim utakmicama, videli smo pobedu Sanderlenda na gostovanju kod Bornmuta (2:1), dok su izabranici Slavena Bilića još jednom kiksnuli na domaćem terenu, pošto su remizirali sa Stoukom 1:1. Bod gostima doneo je Bojan Krkić u 75. minutu.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

ENGLESKA – Premijer liga, 11. kolo:

Bornmut – Sanderland 1:2 (1:1)
Barnli – Kristal Palas 3:2 (2:0)
Mančester Siti – Midlsbro 1:1 (1:0)
Vest Hem – Stouk 1:1 (1:0)

18.30 Čelsi – Everton

NEDELJA

13.00 Arsenal – Totenhem
15.15 Hal – Sautempton
15.15 Liverpul – Votford
16.00 Svonsi – Mančester Junajted
17.30 Lester – VBA

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter