2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ SE DOTAKAO TEME PLEJ-OFA: Mi smo bili protiv ovog sistema, sada nam odgovara, ali… (VIDEO)

Objavljeno: 04.11.16 u 15:32

Na konferenciji za medije pred utakmicu protiv Novog Pazara, trener Partizana Marko Nikolić dotakao se ‘sporne’ teme plej-ofa.

Partizan u nedelju od 17 časova dočekuje Novi Pazar u meču 15. kola Superlige Srbije, što je bila tema konferencije za medije pred ovaj meč. Ipak, Marko Nikolić je u uvodnom delu govorio i o nekim drugim stvarima.

– Kada se osvrnemo i vidimo gde smo bili pre dva meseca i pogledamo gde smo danas, može se reći da smo napravili veliki pomak u rezultatskom smislu. Ponavljam se stalno, kada se radi o performansu na terenu, itekako postoji prostor za napredak zbog čega bolji prikaz očekujem već u nedelju protiv Novog Pazara.

– Posle ovog kola igraće se još 22 i zato je jako rano da se sada svode bilo kakvi računi. Podsećam još jednom da je Partizan zvanično bio jedini protiv podele bodova u plej-ofu koja nam u ovom trenutku, ali samo u ovom trenutku odgovara. Možda nam već za tri kola ta podela neće odgovarati – istakao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

O utakmici protiv Novog Pazara je rekao da je Enver Alivodić i više od glavnog igrača u ekipi i da nikako neće biti lako, o čemu svedoči i istorijat susreta sa tim klubom.

– Niko više u državi ne može da želi tri boda protiv Novog Pazara od nas. Očekujem da navijači stanu na stranu igrača, kao i nešto veću posetu na našem stadionu – istakao je Marko Nikolić.

Kadrovska slika nije najsjajnija, pošto su pod znakom pitanja Marko Jevtović, Nemanja Mihajlović i Miroslav Vulićević.

– Mi smo grupa od 22 igrača i nikakvi izgovori ne dolaze u obzir. Imamo određenih problema, ali sve te povrede su mehaničke, ali su svi u konkurenciji manje ili više. Jedini koji neće igrati je Leonardo zbog žutih kartona – izjavio je Nikolić.

(Izvor: youtube / FK Partizan Beograd)

0
0

2 Komentara

    • Bio je jos uvek u Partizanu. Slabo se secas. Odluceno je u Februaru 2015 da se ovako igra,cim je poceo drugi deo sezone.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter