0
ATP

ATP PARIZ: Đoković u četvrtfinalu!

Objavljeno: 03.11.16 u 18:34

Svetski reket broj jedan, Novak Đoković, uspeo je da savlada Grigora Dimitrova rezultatom 2:1 u setovima, i tako obezbedi plasman u četvrtfinale.

Prvi set je doneo veliku borbu, a Đoković je izgubio servis već u trećem gemu, da bi odmah uzvratio istom merom u gemu koji je imao čak 19 poena. Ipak, to kao da je iscrpelo našeg tenisera, pa je odmah u narednom gemu ponovo dopustio Dimitrovu da nastavi seriju brejkova, povede sa 3:2, potvrdi brejk i dobije prvi set 6:4.

U drugom delu meča, druga slika. Dominantni Novak je dopustio samo dva izgubljena gema, i za 44 minuta bilo je 1:1, nakon oduzeta servisa i 6:2 na semaforu.

Odlučujući set pokazao je Novakovu najjaču stranu – mentalnu stabilnost. Đoković je krenuo silovito, došao do 3:0, što je bez većih problema sačuvao do samog kraja i zabeležio trijumf za plasman u četvrtfinale i susret sa Čilićem.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter