0
Domaći fudbal

PLATIO CEH LOŠIH REZULTATA: Borac smenio trenera pred okršaj sa Zvezdom

Objavljeno: 02.11.16 u 10:02

U Čačku neće žuriti sa imenovanjem novog šefa stručnog štaba.

Ljubiša Dmitrović nije više šef stručnog štaba Borca.

Čačani su doneli odluku da smene Dmitrovića, s obzirom na dva uzastopna poraza u prvenstvu i činjenicu da su na dnu tabele i nemaju pobedu na poslednjih osam mečeva u Superligi Srbije.

U subotu, protiv Crvene zvezde, Čačane će na klupi po prvi put samostalno predvoditi Vladimir Stanisavljević, a direktor Ivan Stevanović otkriva da neće žuriti u izboru novog šefa struke.

– Iz igračkog iskustva samouvereno tvrdim da nikada u ulozi trenera nisam video većeg fanatika od Stanisavljevića. Fudbalu je bez prenaglašenih ocena, posvećen i više od 24 časa dnevno. Uostalom, ako kompletan igrački kadar prelomi da bi za njihovo napredovanje Stanisavljević bio idealno rešenje to treba poštovati, otkrio je Ivan Stevanović u izjavi za Sportski žurnal.

Prvenstveni okršaj između poslednjeplasiranog čačanskog Borca i aktuelnog lidera Crvene zvezde igra se u subotu od 17 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter