2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OSMEH NA LICU: U Partizanu imaju dodatni elan u pripremi meča sa Novim Pazarom

Objavljeno: 02.11.16 u 10:27

Sigurni smo da će ovo mnogo značiti fudbalerima Partizana.

Bolja atmosfera u Humskoj 1.

Fudbaleri Partizana dobili su u ponedeljak platu, pa imaju dodatni elan u pripremi prvenstvenog okršaja sa Novim Pazarom, koji je na programu u nedelju sa početkom u 17 časova.

To je u izjavi za Sportski žurnal otkrio direktor kluba Miloš Vazura, koji je sa osmehom na licu konstatovao i to da će plate u petak biti isplaćene i ostalim zaposlenim licima u klubu.

Tužno je što je ovo vest dana u srpskom fudbalu, jer bi redovne plate trebalo da budu svakodnevnica, ne samo u sportu. Bilo kako bilo, sigurni smo da će fudbalerima Partizana mnogo značiti, s obzirom na nagomilana dugovanja iz prethodnog perioda.

0
0

2 Komentara

  1. Rece navijac kluba koji duguje 2.5 puta vise novca,a ciji igraci i radna zajednica redovno primaju plate a igraci dobijaju premije za pobede u Surdulici,Ivanjici …

    0
    0
    Odgovori
  2. To ce im i biti sto ce primiti u narednih par meseci.Ovih dana ce stici presuda oko placanja penala za Zivkovica i morace 2,5 miliona evra da prebace na racun menadzera,tako da ce igraci i ostali zaposleni malo da se strpe do sledece plate.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter