36
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

NOVI SKANDAL U NIŠU: Fudbaleri Vojvodine lomili sve u svlačionici na ‘Čairu’! (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 30.10.16 u 21:50

Ko gubi ima pravo da se ljuti, ali ne na ovaj način.

Radnički je pobedio Vojvodinu na Čairu sa 1:0. Kao i uvek, suđenje je u centru pažnje. Nenad Lalatović je nakon meča dao minut ćutanja, a na konferenciji je rekao da nosi crninu zbog srpskog fudbala.

POSLE ‘MINUTA ĆUTANJA’ NOVA ŠOK IZJAVA: Od danas sam u crnini, jer fudbal je umro! (FOTO)

Lale su u završnici prvog poluvremena ostali bez Novice Maksimovića. Vezista Vojvodine je isključen zbog drugog žutog kartona u 44. minutu. Po informacijama koje dolaze iz Radničkog, žrtva nezadovoljstva suđenjem u poluvremenu bila su vrata u svlačionici.

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT
viber image
FOTO: HOTSPORT
viber image 7
FOTO: HOTSPORT

Kako nam je u Radničkom rečeno, što je i dokumentovano fotografijama, u pauzi između dva poluvremena, svoje nezadovovoljstvo suđenjem, gosti su iskalili na vratima koja vode od gostujuće svlačionice do ambulante, a takođe i na vratima koja odvajaju svlačionice i tuš kabine.

LALATOVIĆ PONOVO DOMINIRA: Dajem sebi minut ćutanja! (VIDEO)

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

Da li su gosti imali razloga za nezadovoljstvo, baviće se stručnjaci u narednim danima. Ko gubi ima prava da se ljuti, ali je pravo pitanje da li je uništavanje tuđe imovine u iovako siromašnom srpskom fudbalu pravi način za ukazivanje na nepravdu.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0
36 Komentara
  1. Ti srbijanac meraklijo velika odaklen ti pravo da pricas o madjarskim govnima. Ima nas vise pravih srba u Vojvodini nego kod tebe u Nisu. Nemoj da vas sve posaljemo u Bugarsku pa se tamo busajte ako imate m..a. Nisam novosadjanin ali doklen vise te price o Madjarskoj.

    0
    0
    Odgovori
  2. Brate, nema potrebe za tim „madjari“ i ostale gluposti. A sto se tice ovoga, skroz glupo komentarisati, u Vosi trebaju razmisliti o ponasanju Lalatovica i njihovih igraca. Sportski pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  3. Нема више новосадске Старе даме, ово што тренутно представља тзв. српску Атину је једна обична изанђана проститутка.

    0
    0
    Odgovori
  4. Sad sve lepo na sud pa madjarska g…na da lepo plate stetu .
    Gledao sam utakmicu na areni i lepo se videlo da je bio drugi zuti . Ni jedan sut na gol niste imali . Zar morate uvek da pobedjujete .
    SRAMOTA

    0
    0
    Odgovori
  5. Ponos vojvodine… ponos Novog Sada… evoo to je ta kultura na nivou… pokazali ste se sada .. svi vi lalatovi pulenčići…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter