2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BEZ VELIKOG POJAČANJA: Božović se definitivno odrekao igrača kog su svi priželjkivali? (SASTAVI)

Objavljeno: 30.10.16 u 14:33

Crvena zvezda od 15 časova dočekuje Rad na svom stadionu, a Miodrag Božović je iz ekipe izostavio fudbalera koji je trebalo da predstavlja možda i najveće pojačanje ove godine.

U pitanju je Argentinac Pablo Mouče, kog za duel sa Građevinarima nema ni na klupi. Sa druge strane, priliku da se istakne dobio je Andrija Luković, nakon solidne partije u kup utakmici protiv ekipe BSK.

Takođe, šansu u napadu ponovo je dobio Sikimić ispred Vijeire, dok su na klupi još Rendulić, Supić, Ristić, Cvetković, Babunski i Srnić.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Sastavi:

Crvena zvezda: Manijlović, Petković, Luković, Le Talek, Anđelković, Donald, Poletanović, Luković An, Ruiz, Plavšić, Sikimić

Rad: Filipović, Bates, Jovanović, Mladenović, Maraš, Đenić, Lutovac, Petrović, Ljubinković, Ćulum, Denić

[/stextbox]

0
0
2 Komentara
  1. Za razliku od nekih ja mislim da Plavšić nema sta da traži u prvih11,,,igrač je nejak nemoze predriblati nikog centarsut mu je katastrofa,,,jedino ima brzinu meze pobjeći od igrača pod uslovima da nema kontakt sa igračem u tom slučaju pada i brzina mu ne znači ništa,,,,što se tiče Ruiza igrač je klasa za mnoge u Zvezdi,,,ima brzinu,ima dribling,udarac ne bježi od duela ima snagu,,,, treba biti mu igrač u sredini poput kange koji zna da ga uposli dobrom loptom i to je to,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Bitno da nije izbacio svog ljubimca,koji je najgori igrac Zvezde,Ruiza.Po ko zna koji put je pokazao i dokazao da nema mesta ni na klupi a uporno ga forsira.Sto je najgore u svemu,njemu podredjuje mnogo bolje igrace,koj umesto da igraju na svoju levu stranu,igraju na kontra,desnu,iako im ne odgovara.Danas je Plavsic nekoliko puta super prosao ali desnom nogom ne moze ni 10 metara da centrira,kao ranije i Mouce sto je igrao,iako je izraziti levak i znalac za Ruiza.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter