5
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

MUSLIN PROZIVA SUTRA: Hoće li biti mesta za ‘nestašnog momka’? (ANKETA)

Objavljeno: 27.10.16 u 17:32

Fudbalska reprezentacija Srbije sredinom novembra nastavlja kvalfikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji, a rival je selekcija Velsa u Kardifu.

Do kraja 2016. godine Srbija će odigrati još dve utakmice. Prvo će 12. novembra u okviru kvalfikacija za SP gostovati Velsu u Kardifu, a potom tri dana kasnije gostovati Ukarijini u Harkovu u prijateljskom meču. Selektor Slavoljub Muslin će u petak napraviti prozivku i obelodaniti imena igrača na koje računa.

Najveća zagonetka je Adem Ljajić, momak koji je kod svakog selektora na startu bio u timu, a potom gubio svoje mesto. Bivši fudbaler Partizana igra odlično u dresu Torina, a Slavoljub Muslin je najavio njegov mogući povratak u nacionalni tim. Hoće li se Adem Ljajić vratiti u tim saznaćemo sutra posle 12 časova.

Srbija je trenutno lider u svojoj kvalfikacionoj grupi sa sedam osvojenih bodova.

Da li je Adem Ljajić potreban reprezentaciji Srbije?
Loading ... Loading ...
0
0
5 Komentara
  1. Ljajic je itekako potreban, kao i svaki srpski igrač koji dobro igra u klubu, pa nismo mi Argentina ili Brazil pa da otpisujemo igrace kako nam vjetar duva…imam osjecaj da cemo biti strasna reprezentacija i da ce to biti veliki povratak Srba na fudbalsku mapu svijeta…igraci koje treba uzeti u obzir: Pejcinovic, Obradovic, Lazovic, Rosic, Nastic i plus podmladak sampiona koji tek dolaze, boze zdravlja i srece pa da Srbija gazi redom…Zivjela majka Srbija

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma koji Sergej, rano je za njega. A i ja i niko jos ne zna sta on zapravo igra u mladoj. Desetku ne igra sigurno.

    Ako ima dilema ,to je oko Ljaje. Mislim da srpski fudbal nema bolju desetku od njega, ali kad je spreman za igru. Mihajlovic neka kaze u kojoj je formi, ali poslednje vesti govore da je u dobroj.
    Vidim da Muslin ima problem sa levim bekom,odsutan Kolarov… Imam za selektora sugestiju,nece se svideti zvezdinom lobiju ali… Ipak, Miletic iz Partizana je konstantno zapazenim igrama ,narocito u odbrani i sa besprekornom fizikom, bas dobro resenje da zameni strasnog lava. Ne vidim mu alternativu.Ako se odluci za atakera,pa neka ubaci na spoljnog Lazara Markovica!

    0
    0
    Odgovori
    • Meni se licno Sergej mnogo dopada kao igrac,mislim da sa Maticem u paru bolja kombinacija od sadasnje dvojice veznih igraca, a sto se tice Ljajica obavezno da igra ali kad „propeva“ himnu, posto je bas svi pevaju a kuci moze da se moli kome hoce

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter