0
Domaći fudbal

LEPOTA SRPSKOG FUDBALA: One su nadmašile i Evu Karneiro (FOTO)

Objavljeno: 27.10.16 u 21:49

U zaostaloj utakmici Omladinske lige Srbije Voždovac je na stadionu Bojan Majić savladao učesnika Lige Šampiona ekipu Čukaričkog, rezultat je bio 2:0, a zanimljivo je bilo i na klupama ovih timova.

Veoma je redak slučaj da u srpskom fudbalu medicinske ekipe predvode dame, kao što je to slučaj bio na ovom meču. A još je ređe da to budu rođene sestre.

Jadranka Stanisavljević je u prošloj sezoni brinula o prvotimcima Voždovca, a potom je prekomandovana u omladinsku školu. Početkom sezone „promenila je boje“ i prešla u Čukarički, gde takođe vodi računa o mlađim selekcijama, a na njeno mesto u ekipi Zmajeva, došla je njena mlađa sestra Jasmina.

Proćaskali smo nakon meča sa njima, uglas su bile saglasne da su jedna drugoj najveća podrška. Ipak, ne može da prođe bez bockanja kod lepih sestara.

–  Na terenu smo profesionalne, privatno nerazdvojne. Malo se u šali provociramo pre utakmice, a nakon poslednjeg sudijskog zvužduka pružamo ruku jedna drugoj i čestitamo, kaže Jasmina.

Screenshot (4)

 Na reči mlađe sestre nadovezala se i Jadranka

Najbitnija nam je uzajamna sestrinska ljubav. Nadopunjujemo se, redovno razmenjujemo znanja i iskustva, funkcionišemo bez ikakve sujete, uz osmeh dodaje doktorka Čukaričkog.

Jadranka je iskusnija, već nekoliko godina je u sportu, pitali smo Jasminu kako se ona snalazi u fudbalskom okruženju?

– Prija mi rad u fudbalu, sportska medicina je preventivna medicina, a to ima dosta prednosti. Kada ste dugo u istom klubu rad je i više od prve pomoći na terenu, kaže Jasmina.

I nakon žene zmaja, u Voždovcu ponovo žena zmaj….  Jadranka i Jasmina Stanisavljević definitivno su lepša strana srpskog fudbala.

 Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter