2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO NIKOLIĆ: Prošli smo dalje, sve drugo je nebitno

Objavljeno: 25.10.16 u 15:20

Partizan je teže nego što se očekivalo savladao Žarkovo u osmini finala Kupa Srbije, ali trenera crno-belih jedino raduje i zanima prolaz u četvrtfinale.

Posle meča Marko Nikolić je istakao samo da je ispunjen cilj, a to je plasman u čevrtfinale Kupa Srbije. Sve drugo, kako je rekao, nije važno.

– Prošli smo dalje, sve drugo nije vredno pomena. Šansu su dobili igrači koji nisu imali minutažu, ali koji će morati da je zasluže. Moraće mnogo bolje nego danas. Najbitnije je da smo prošli dalje u Kupu – rekao je Nikolić pred kamerom TV ArenaSport.

KUP SRBIJE: Božinov prekinuo Partizanovo mučenje, Nikolića brine povreda Vulićevića (VIDEO)

Na pitanje, da li mu je možda za oko zapao neki od igrača Žarkova, Nikolić je potvrdno odgovorio:

– Bio je jedan zanimljiv mlad igrač iz ekipe Žarkova koji mi je bio zanimljiv i koga znam od ranije. Ali neću otkriti njegovo ime – zaključio je Nikolić.

0
0

2 Komentara

  1. nikolic radi odlicno sad he video reserve …limitirane miletic. milenkovic..djurdjevic..mhajlovic trebaju imati poseban Jack rad on I jedino mogu da nam donesu pare..balazic. vulicevic..bozinov..ilic.stevanovic…djurdjic videti sta sa njima godine stizu..Everton..Leonardo..OK Ali nam trebaju jos oar nh. zao mi he vogue njegovu snagu neko drugi bi naplatio mnogo mnogo. Ali..zasto nikolicu samo napred. vlahovic. petriv..Jovanovich. I drugi poslati IH u neku inostranu skolu na usavrsavanje kao I svi student I mi nemamo vremena za njihov rad ovako bi nam dosli uradjeni frizirani I da nam ostanu dve sezone sto novcs.

    0
    0
    Odgovori
  2. Prvo i prvo, živa sramota kako je žreb napravljen, trebali su napraviti A i B grupu, a ne partizan i zvezda dobili protivnike koji nemaju šanse protiv njih. A i B grupa, u A grupi takmiče se iz super i prve lige, u B grupi srpskoligaši, finalisti,pobednici iz obe igraju finale kupa Srbije, to je bolji sistem,a ne ova sramota i smejurija od žreba. Usput, Nikoliću eto ti za na zimu dovedite Guzinu umesto nekog promašaja kojeg imate u timu,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter