2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Partizan – Radnički 1:1, Zvezda ostaje na plus šest! (FOTO)

Objavljeno: 22.10.16 u 21:09

Fudbaleri Partizana nisu iskoristili kiks Crvene zvezde da se približe na četiri boda minusa, nakon što su odigrali 1:1 sa ekipom Spartaka iz Subotice u Humskoj.

Na samom početku meča, crno-beli su ostali bez Evertona koji je doživeo možda i težu povredu u šestom minutu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Hrabra partija tima iz Niša krunisana je golom Pavkova u 31. minutu nakon velike greške golmana Partizana Filipa Kljajića, ali je Nikola Đurđević u 48. poravnao na 1:1.

Imali su crno-beli prilike da dođu do preokreta, pogotovo mladi Uroš Đurđević, ali je ipak ostalo nerešeno, mada su i Nišlije mogle do pobede.

(Youtube/Sport Nation)

Takođe, ovaj susret će ostati upamćen kao onaj na kom je Saša Ilić pretekao Momčila Vukotića i postao fudbaler sa najviše utakmica u dresu Partizana.

Ni trener crno-belih Marko Nikolić ne smatra da je ovo nezaslužen ishod:

– Izgubili smo dva boda… Sami sebi smo dali gol, praktično. Posle smo postali nervozni, nedisciplinovali… Možda i nismo zaslužili da pobedimo, imali smo prilke, ali ih nismo iskoristili, rekao je Nikolić nakon meča.

Njegov kolega sa klupe Radničkog, Milan Rastavac, rekao je da su njegovi igrači dali jeftin gol, ali su isto takav i primili, i pohvalio je igrače za zalaganje.

Partizan je propustio priliku da iskoristi kiks Crvene zvezde i priđe na četiri boda minusa, a nakon ovog meča Partizan je treći sa tri boda manje od drugoplasirane Vojvodine.

Naredne nedelje, crno-beli gostuju u Surdulici, dok Radnički dočekuje upravo ekipu Vojvodine.

SUPERLIGA, 13.KOLO

PETAK

Vojvodina – Voždovac 3:1 (0:0)
/Malbašić 47, Paločević 56, Trujić 64 – Stojanović 54/

SUBOTA

Spartak – Crvena zvezda 1:1 (0:1)

(Petković ag 64 – Radovanović 37 ag)

Bačka – Radnik 0:2(0:1)

(Radović 41 i 90)

Čukarički – Metalac 2:1 (1:1)
(Docić 38, Tomić 56 – Ivanović 11)

Javor – Mladost 1:1 (1:1)
(Jovanović 36 – Šatara 40)

Novi Pazar – Napredak 0:1 (0:1)
(Gobeljić 10)

Rad – Borac 2:0 (0.0)
(Mladenović 76 i 79)

Partizan – Radnički 1:1 (0:1)
(Đurđić 48 – Pavkov 31)

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
2 Komentara
  1. Radnicki jue dao gol i odneo bod ni iz jedne stvorene sanse. Ljudi nisu stvorili ni polusansu, ali lako im je kada Partizan ima Kljajica i Djurdjevica. Od pocetka govorim da Partizan nema golmana i od pocetka sam, takodje, govorio da Djursjevic nema pojma, sto je i pokazao u skoro svim svojim dosadasnjim igrama. Samo zahvaljujuci Nikolicu i njihovoj zajednickoj proslosti igra u prvoj postavi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter