0
AdmiralBet ABA Liga

MILICA MILOŠEV: Lepotica koja je zatrpala koš Partizana (FOTO)

Objavljeno: 22.10.16 u 23:08

U okviru ženskog izdanja ABA lige (WABA), košarkašice Plej Ofa iz Sarajeva gostovale su ekipi Partizana, a Milica Milošev, reprezentativka Crne Gore koja nastupa za tim iz Sarajeva, je bila najbolja na parketu sa 93:75, od čega je Milošev postigla čak 32 poena.

Nakon susreta, ova 23-godišnja košarkašica nije krila da je očekivala veći otpor igračica crno-belih:

– S obzirom na to da je Partizan mnogo iskusniji od nas, očekivale smo da će biti teže, počele smo sa velikim respektom, to se i videlo po rezultatu, kad je Partizan poveo sa 13 razlike, ali brzo smo se vratile u igru, preokrenule smo i držale smo prednost do kraja.

 Milošev je potom prokomentarisala i godine svoje nove ekipe:

– Veoma smo mladi, ja sam sa 23 najstarija, ali nismo manje kvalitetni od ostalih. Talenat, mladost i želja su na našoj strani. Bila je dobra utakmica, želele smo pobedu, ali nadamo se da ćemo igrati sve bolje.

 Prokomentarisala je i ponašanje publike u Beogradu:

Milica Milošev

– Bili su super! Čak su mi par puta skandirali i ime, što me je nasmejalo, a i motivisalo da odigram dobro.

 O svom košarkaškom putu rekla je sledeće:

– Počela sam da treniram u Nikšiću, zatim sam igrala za Budućnost, Vršac, Mladi Krajišnik, pa u Kara Trutnov iz Češke. Ovde sam došla nakon što sam se sa klubom dogovorila da za Plej of igram dok ne dobijem ponudu nekog kluba iz Evrope.

2016-09-11-21-49-09-720

 

 

 Baviš se i modelingom pored košarke. Reci nam, da li si učestvovala na nekoj modnoj reviji, i ko te je fotografisao?

– Ne bavim se time profesionalno, za sad je samo hobi. Fotograf je Miloš Zvicer, iz Nikšića, dok sam u Češkoj radila i slike za Karu, veliki brend žensih bundi. Imala sam ponudu da budem deo revije u Pragu za Novu godinu, ali sam želela tada da budem sa porodicom u Nikšiću.

2016-09-12-00-34-20-159

 Šta bi, za kraj, poručila čitaocima HotSporta?

– Da se bave sportom, i da, ako nešto žele, moraju da budu uporni, moraju da istraju i da idu do kraja, jer se rad i trud uvek isplate.

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter