4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NAZIRE LI SE POJAČANJE? Radonjić otkrio i zašto Rakićević još uvek nije zaigrao

Objavljeno: 11.10.16 u 10:15

Gostujući u emisiji ‘U obruču’ na TV ArenaSport Dejan Radonjić odgovarao je na nekoliko pitanja koja itekako zanimaju navijače Crvene zvezde.

Dejan Radonjić je tom prilikom, kao što to najčešće čini prethodnih dana, odgovarao na pitanja u vezi novog pojačanja, centra, koji se tako dugo čeka.

– Pokušavamo da nađemo rešenje koje će biti kvalitetno za tim i u okviru naših mogućnosti. Situacija je promenjena ekonomski zbog novog formata Evrolige i mi smo tražili rešenja u odnosu na takvu situaciju. Tražićemo igrača koji može da donese doprinos timu i da bude deo ovog tima na pravi način – rekao je Radonjić.

– Ne treba po svaku cenu dovoditi igrače, iako ćemo igrati protiv ekipa velikog kvaliteta. Situacija je takva da ćemo pokušati da ne reagujući ishitreno dođemo do pravog rešenja. Imamo 30 kola u Evroligi, nemamo opterećenje ulaska u Top 16, jer smo već u 16, a odnos između nas i tih klubova nije takav da možemo da budemo sigurni da ćemo situaciju prevazići bez nekih određenih dešavanja – podvukao je Radonjić.

SRBI NA ODLIČNOM GLASU: ‘Ludi Srbin’ žali za Bobijem, Bjelica se sve više nameće (VIDEO)

Već dva meča Petar Rakićević je presedeo na klupi Crvene zvezde, ni ne skidavši se u opremu. Radonjić je ovom prilikom objasnio razlog tome.

– On dugo nije igrao i počeo je sa treninzima da nadoknadi propušteno i da se na pravi način priključi ekipi. Nadam se da će to ići brzo, pa ćemo na osnovu toga donositi zaključke – pojasnio je Radonjić.

0
0
4 Komentara
  1. slika govori ( lice i osmeh-zalosne sove … posta svestan …ALI … kasno , da vidimo sta ce ubaceni TROJANCI u partizanu posle svega da urade …) vise od bilo kog naslova i teksta … zavrsice kao NOVAK samo da NE dodje u kk partizan … prica se ponavlja iz fudbala i kosarke u ove protekle 4 godine a uveliko zahvati i (5) petu … videcemo dokle ce sve ovo … da traje : FINANSIRANJE, MOC POJEDINCA I PARTIJE NA TERENU I VAN NJEGA …

    0
    0
    Odgovori
    • Nije mi jasno šta kukate kad ste vi ovo isto radili poslednjih deset -15 godina, otimali igrače samo da nebi bili u zvezdi, a sve je to bilo dok su vas demokrate i crveni držali kao malo vode na dalnu…. Brzo glodari zaboraljate gepekovanja i sl……..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter