17
AdmiralBet ABA Liga

FOTO-UBOD: Partizanu je vraćen novac, Rakićević pokazao uplatnicu (FOTO)

Objavljeno: 11.10.16 u 23:12

Posle ove fotografije mogla bi da bude završena „sapunica“ oko Petra Rakićevića, Partizana i Crvene zvezde.

Mladi plejmejker je danas pokazao izjavu u kojoj se vidi koliko je Partizan uplatio novca na račun igrača i predugovora, kao i izjava Rakićevića da će novac Partizanu biti vraćen. To se i dogodilo o čemu svedoči slika koju je na svom sajtu okačila Crvena zvezda. Evo i dokaza o uplati 1.231.851,00 dinara na račun Partizana.

FOTO: KK Crvena zvezda
FOTO: KK Crvena zvezda

 

0
0
17 Komentara
  1. Bacio Partizan kosku a coki da je zgrabi, jer on misli da sve sto odabere Partizan da je dobro, jer ne zna sta je dobro. Za to vreme mi smo obavili neke transfere jer drugacije nismo mogli da ih skinemo sa vrata.

    0
    0
    Odgovori
  2. sta lopovi … i lopov … vratili robu – novac … !? KRADJA – PLJACKA TO JE NORMALNO za sdcz njene klubove … i filijalu iz zeleznika … obustavlja se postupak … sve je regularno … ALI SVE JE … NEREGULARNO , IZMANIPILISANO U LAZIMA, PREVARAMA I PLJACKASKIM ODNOSIMA … u Srbiji dobro za rad drzavnog projekta … TRULO, TRULO BRE , DA TRULEZ SMRADOM SVE POKRIVA …

    0
    0
    Odgovori
  3. To što je čović vratio pare.! Misliš da je problem rešen.! Ti dečko obraz nemaš. Bolje da se pokriješ ušima i ćutiš. Za navijačke poštenjačine tkz.delije. Kako to vaš klub dovodi Vujakliju.? Što ne platite obeštećenje Borcu. A i čerupanje ofke sta je to poštenjačine.?!

    0
    0
    Odgovori
  4. samo treba pogledati datum ove uplatnice – 8.oktobar- odnosno nakon potpisivanja ugovora sa Zvezdom, i nakon sto se podigla cela frka

    0
    0
    Odgovori
  5. Ne znam cemu ovolika buka oko jednog sasvim prosecnog igraca za koga je recimo jedan krs poput Dangubica igracina.
    Decka su uzeli u FMP samo zato sto smo ga mi hteli i hvala im na tome,a zasto pa zato sto je decko cisto gubljenje vremena i ne vredi 10 hiljada dinara a kamo li eura.

    0
    0
    Odgovori
    • Dangubic krs hahahha pa Danga bi u vas prosecni klub bio glavni igrac , a za Rakicevica se vi ne bi toliko tresli da nije dobar igrac , videces kad uzme da vas puni u derbi !

      0
      0
      Odgovori
    • Kad ne vredi,sto ste mu dali toliki novac i i to na crno?To je trebalo da mu bude mesecna plata.Da je potpisao za vas,sad bi ti i ostali franjevci pisali kao da je Lebron a ovako ga vredjate.

      0
      0
      Odgovori
      • Da je krš, nije, ali da je igrač NIJE, ali može da bude. Napravila se galama oko njega kao da je Đorđević. Ali dečko je sam sebi to natovario na leđa pa neka se sam nosi sa time. Priča da je veliki zvezdaš ne pije vodu, zašto je pregovarao sa Partizanom ako jeste. Sve u svemu čim on potpisuje unapred napisana saopštenja nema mnogo vajde. Sportski pozdrav.

        0
        0
        Odgovori
        • Ja nigde nisam procitao da je on izjavio kako je veliki zvezdas.Neki likovi,koji se predstavljaju da su iz PK,su pisali i da je zvezdas i grobar ali to su kuloarske price.Da je stvarno navijac jednog kluba,nije trebalo sa ovim drugim da koketira ali to sada malo njih gleda,vec trce za parama,nazalost.Slazem se i da nije nesto odskakao kao igrac jer da se nisu sporili oko njega,pitanje je dal bi neko cuo za ovog igraca i dal bi igrama odskocio da to zasluzi.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter