17
AdmiralBet ABA Liga

FOTO-UBOD: Partizanu je vraćen novac, Rakićević pokazao uplatnicu (FOTO)

Objavljeno: 11.10.16 u 23:12

Posle ove fotografije mogla bi da bude završena „sapunica“ oko Petra Rakićevića, Partizana i Crvene zvezde.

Mladi plejmejker je danas pokazao izjavu u kojoj se vidi koliko je Partizan uplatio novca na račun igrača i predugovora, kao i izjava Rakićevića da će novac Partizanu biti vraćen. To se i dogodilo o čemu svedoči slika koju je na svom sajtu okačila Crvena zvezda. Evo i dokaza o uplati 1.231.851,00 dinara na račun Partizana.

FOTO: KK Crvena zvezda
FOTO: KK Crvena zvezda

 

0
0
17 Komentara
  1. Упалатница на којој је кошаркаш извршио повраћај новца је обрађена преко V.I.P. Systema i примљена је 08. октобра у 13 и 24 час. то је субота када платни промет не функционише сема ако уплатилац и прималац имају рачуне у истој банци. Надесној страни уплатнице је 10 окт. понедељак када платни промет функционише нормално. Власник фирме преко које је извршена уплата је госп. Далибор Јојић такође и власник КК Дорћол и све то што је рађено рађено је у договору са др-Човићем Чињеница је да је Петар ушао у мутне радње, јер преговарао са једнима и узео паре од њих а потписао за друге. Паре које су враћене сигурно није из свог џепа извадио да врати.Очигледно ту нема љубави ни према звезди ни Према ПАРТИЗАНУ и не размишља се својом главом и не руководи се спортским и такмичарским интересима,већ интересима *како да комшији цркне крава ако ја немам користи али он има штету** и интересима новца.На крају од свега ће бити да ће се све мутне и закулисане радње заташкати и ставити под тепих а да ће Петар бити само један просечан играч који је навукао гнев јавности својим учешћем у мутним и закулисаним радњама лажног доктора.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter