0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RAPORT IZ SKOPLJA: Džikićevo upozorenje pred gostovanje Karpošu

Objavljeno: 09.10.16 u 18:27

Košarkaši i stručni štab KK Partizan stigli su danas u Skoplje gde će već sutra igrati meč 4. kola ABA j.t.d. lige protiv ekipe Karpoš Sokoli.

Pred utakmicu sa novajlijom u ligi koja je na programu sutra od 18 časova trener crno-belih, Aleksandar Džikić ističe: 

– Početak lige se igra u ubrzanom ritmu, nema vremena za posebne pripreme. Naš protivnik ima kvalitetne i iskusne pojedince, igru koja se bazira na širini koju im omogućavaju šuterski kvaliteti njihovih visokih igrača koji će sigurno pokušati da iskoriste činjenicu da nemaju šta da izgube u našoj utakmici.

– Mi smo se fizički i emotivno ispraznili protiv Cibone. Uz to, susret sa Sokolima spada u one nezgodne gde se navodno pobednik zna unapred – rekao je Džikić i naglasio:

– Mi u ovoj ligi ne smemo da potcenimo bukvalno nijednog protivnika.

HOĆE DA OTERAJU GROBARE: Uprava Karpoša stavila paprenu cenu karata

Centar crno-belih, Uroš Luković najavljuje zahtevan meč. 

– Sutra nas očekuje protivnik koji će sigurno dati sve od sebe da nas savlada. Iako su otvorili sezonu na način na koji su je otvorili, oni imaju kvalitet i pokušaće da ga potvrde baš protiv nas. Na nama je da ostanemo koncentrisani tokom cele utakmice i damo svoj maksimum. Jedino tako ćemo moći da ponovimo dobru igru – zaključio je Luković.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter