3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Printscreen

HOĆE DA OTERAJU GROBARE: Uprava Karpoša stavila paprenu cenu karata

Objavljeno: 09.10.16 u 13:15

Partizan u 4. kolu ABA lige gostuje Karpoš Sokolu, a uprava makedonskog tima je odlučila da „otera“ Grobare sa tribina.

Utakmica se igra u ponedeljak od 18 časova u dvorani „Boris Trajkovski“. Očekuje se da veliki broj navijača Partizana, baš kao i protiv MZT-a, dođe u halu. Ipak, domaćin, ekipa Karpoša, odlučila je da zaustavi gostujuće navijače na krajnje nepopularan način. Podigla je maksimalno cenu karata, te će ulaznica tri puta više košatati nego pre pet dana kada je Partizan gostovao u Skoplju.

LEGENDA PARTIZANA ISPROZIVALA PEKOVIĆA: Džaba ti mišići i tetovaže, Čović ti je rival, a ne ortak!

Naime,cena ulaznica će biti 300 denara, što je oko pet evra ili 600 srpskih dinara. Nema sumnje da to Grobare neće zaustaviti, tako da će Karpoš u svakom slučaju zadovoljno trljati ruke.

0
0

3 Komentara

  1. Samo za informacija I potsetuvanje Karpos Sokoli- Negotino 2005 godina, prva makedonska liga, vleznica 30 000 denari (500 eur). Znaci karta protiv Partizan dzabe 🙂

    0
    0
    Odgovori
  2. To rade svi timovi koji nemaju navijače. Kao kod nas Mega ili u fudbalu Čukarički. Njihovi sigurno neće doći. Dođu samo porodice igrača, menadžeri i zaposleni u firmama sponzora.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter