2
Košarka

FOTO: STARSPORT

NE MOŽE SE TAKO SA NAJBOLJIM PLEJOM EVROPE: Amerikanci potcenili Teodosića i sve ostale Srbe (FOTO)

Objavljeno: 08.10.16 u 23:29

Video igra NBA 2K17 ugledala je svetlost dana, ali se ljubiteljima ove igre u Srbiji neće svideti potcenjivanje naših igrača.

Jedini srpski klub na igrici je Crvena zvezda, a tu je i pet reprezentativaca Srbije. Svi oni su potcenjeni od Amerikanaca koji su radili na stvaranju video igre. Tako je najbolji plejmejker Evrope i momak kog bi skoro svi treneri rado videli u najjačoj ligi sveta Miloš Teodosić dobio rejting svega 74.

FOTO UBOD: Miloš Teodosić se oprostio od reprezentacije Srbije (FOTO)

Ništa bolje nisu prošli i najbolje ocenjeni Nikola Jokić sa 79, Bogdan Bogdanović sa 76, Boban Marjanović sa 75 i Nemanja Bjelica sa 72.

TEO

Kao što vidite, ocene igrača su prilično neobične, u najmanju ruku, ali nisu samo domaći navijači i igrači nezadovoljni. Isto misle i fanovi NBA 2K serijala širom planete. Ekipa koja stoji iza igre još uvek nije dala komentar na to zašto je sistem bodovanja ovakav kakav jeste…

0
0
2 Komentara
  1. To je zato što je i Karter – Vilijams iz Milvokija bolji od Teodosića, i da dođe u Evropu, bio bi lider nekog renomiranog evroligaša zasigurno. Ako želimo da skinemo Amere sa trona svetske košarke, moramo da menjamo neka naša pravila, a tome Evroliga teži. Prvo su napravili sistem takmičenja po uzoru na Nba konferenciju, pa su ukinuli namerne faulove u kontrama. Sledeća je dalja trojka i 12 minuta po četvrtini. Pa kad Barsa, CSKA, Fener budu ubacivali po 100-110 poena po utakmici, onda će možda neki evropski plej biti bolji (po američkim parametrima – ergo – po svetskim) od američkog. Ukoliko je tačno da se ne dopinguju, Amerika je Real Madrid, a Evropa je Real Mursija za sada.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter