0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR DŽIKIĆ PRED DVOBOJ U SKOPLJU: Da zaustavimo Mesija!

Objavljeno: 04.10.16 u 09:29

Partizan danas od 17.30 u Skoplju igra meč 2. kola ABA JTD lige protiv MZT-a, a Aleksandar Džikić poziva na oprez.

Posle pobede u Baru nad Mornarom pred crno-belima je čini se još teži posao, uzeti dva boda u Skoplju. Tim iz Makedonije se ovog leta dobro pojačao, doveo je četiri Amerikanca, jednog Holanđanina i jednog iskusnog igrača kakav je Jure Lalić. Ne čudi ako se zna da će MZT ove sezone igrati u Evrokupu. Zbog toga trener crno-belih Aleksandar Džikić poziva na oprez.

ALEKSANDAR DŽIKIĆ: Jednog smo platili, ali ga nigde nema, drugi je otišao gde mu je bolje!

– MZT je u dobroj meri promenio sastav ekipe u odnosu na prošlu godinu, imaju novog trenera, početak je sezone, sigurno imamo iste probleme. Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe koja je opasna i u reketu i sa spoljnih pozicija, sa nekoliko igrača koji sami mogu da odluče pobednika. Pokušaćemo da što bolje iskontrolišemo tu njihovu unutrašnju igru, naročito Lalića, i kreacije iskusnog Mesija. U odbrani su već u prvom kolu pokazali da se protiv njih mora igrati sa puno koncentracije, jer su na određene napade protivnika menjali odbranu, prelazili na zonske varijante – istakao je Aleksandar Džikić.

Crno-beli će u Skoplju imati veliku podršku svojih navijača, mada ne veću nego pre tri dana u Baru.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter