15
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAT KOM SE NE NAZIRE KRAJ: Terzić i Božović ne razgovaraju! Pljušte teške optužbe sa obe strane!

Objavljeno: 03.10.16 u 09:25

Iako je sve izgledalo ‘bajno i sjajno’ kada se radi o dva verovatno najuticajnija čoveka u Crvenoj zvezdi u ovom momentu, situacija je daleko od idealne.

Kao što vidite, jedna od retkih zajedničkih slika Božovića i Terzića nastale su na ‘Grofovoj’ promociji po dolasku na Marakanu. Kasnije je njihov odnos bio korektan, ali od 152. ‘večitog’ derbija sve je potpuno drugačije.

Partizan je porazio Crvenu zvezdu sa 1:0 golom Leonarda i time je uneo veliki razdor između prvog trenera i generalnog direktora, prenosi ‘Informer’!

Usledile su žestoke prozivke sa obe strane i jedan drugog optužuju za različite stvari kojima nisu doprinele razvoju tima i rezultatima. Naprotiv.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Navodno je Terzić ‘na sav glas’ pričao da zbog Božovića ekipa ne funkcioniše kako treba i da ih nije na pravi način spremio za evropske utakmice, ali i derbi sa Partizanom.

Terzić mu je još zamerio jer je pred derbi prvo ekipu poslao na Zlatibor, a zatim joj se Božović priključio sa nekoliko dana zakašnjenja.

Takođe, navodno su bili dogovoreni transferi Uroša Đurđevića i Aleksandra Čavrića u Zvezdu, ali je isključivo Božović to stopirao, jer mu nisu trebali takvi igrači.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Božović, sa druge strane, smatra da je to što je Terzić uticao na izbor igrača bilo loše za ekipu i da je generalni direktor takođe kriv za određene loše partije i rezultate.

Isto tako je problem ispao oko Stefana Miloševića, igrača za kog je Božović bio da dođe, ali ne za iznos od 300.000 evra za koliko ga je Terzić doveo. Navodno, Božović smatra da bivši igrač Spartaka ne može odmah da donese kvalitet, zbog toga verovatno i ne igra previše.

Dakle, razdor postoji. Do sada je sve bilo prikriveno zbog navijača, ali je po ovome jasno da jedan drugom ‘ulaze’ u poslove. Koliko će to potrajati, niko ne zna…

0
0
15 Komentara
  1. Кад се неко осећа боље зато што је комшији лоше, треба да се замисли….
    Не треба умишљати да је важно да су сви гори па да је мени лепо. То раде сви који су свесни своје мањине и који знају да не знају боље.
    Јесте лакше показати на некога прстом него поправити себе али ово друго је часније и искреније……. Поздрав и много успеха (искреног) желим свима!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja znam da vi u mozzart,hotsportu,informeru imate sportske urednike koji su okoreli Partizanovci ali izmisljanje ovakvih stvari treba da zavrse sa tuzbom i sudom.Sramota je da sva losa desavanja u partizanu zelite da skrenete paznju na Zvezdu i izmisljenim sukobima itd…

    0
    0
    Odgovori
    • …bravo Niskozemljani. Sinoc sam jedva prosao kolima pored rupcage…Poceli da izviru med i mleko,sjatili se gradjana i sa kanticama i balonima…A da te priupitam. Kad se ocekuje da vam posalju vasa misljenja pa da pocnete da telalite po svim forumima?

      0
      0
      Odgovori
    • …али кад пише о ЊОЈ ондаке је реалан корктан и надасве прави спортски лист…ПАЛИ бре дволични

      0
      0
      Odgovori
  3. Najverovatnije uskoro sledi letenje sa klupe treneru, trebali ste vi na vreme Terzu da ispratite iz Zvezde, za vaše bolje, ovako teško vama koga imate na toj poziciji, ćaoooos.

    0
    0
    Odgovori
  4. Najbolje bi bilo da i jedan i drugi spakuju kofere i da se ne pozdravljamo.Neka izguraju ovu polusezonu pa da trazimo i biramo bolje od njih.Uzgred,samo budala je mogla da odbije Cavrica i Djurdjevica,ako su vec hteli da dodju jer bi pokazali vise od Ruiza i Moucea ili Huga,koji je neprepoznatljiv ove sezone,mada je bio u seriji golova,koju mu je Bozovic prekinuo,stavljajuci ga na klupu,zbog navodnog odmora.

    0
    0
    Odgovori
  5. Krece spinovanje i lazi od sektaskih novinara jer osecaju da su ojacali i da mogu da sruse Zvezdu i sada se ne biraju srestva . Kako vise niko nepise o njihovom cirkusu sto menjaju clanove skupstine kao carape kako jedna strana optuzuje drugu za teske kradje i muljanja to nesme niko da napise a o Zvezdi mora da se napise i sto nije istina to je ok .

    0
    0
    Odgovori
    • Samo se ti tesi da ovo nije istina pisuci gluposti u komentaru. Videcete vi navijaci limene crvene petokrake kolika je ovo ISTINA i to veoma brzo.

      0
      0
      Odgovori
  6. opet bacanje prasine u oci … sta je sledece … da se skrene paznja sa : DUGOVA; NOVIH ZADUZENJA; PLJACKE NARODA i OPRAVDA RAD BANKOMATA.

    0
    0
    Odgovori
  7. Smatram da je vereme došlo, za promene u skupštini i rukovodstvu kluba. Ako već nije vreme za privatizaciju (zakon), onda dovesti sposobne ljude kojima će biti ineteres Crvena zvezda, a ne privatni džep, preko zvezdine grbače i menadžera. Čović se pokazao u KK Crvena zvezda i treba ga angažovati da oformi zvedin pool i da on odgovara za sve, a ostali njemu. Ovi su ostali ili dosadašnji smešni. Po meni, ni Grof nije nivo trenera našeg kluba. Isuviše mi deluje neozbiljno, nije tim toliko spreman i uigran, a malo jača utakmica postaje problem. Nije ni elokventan na nivou kluba koji zaslužuje. Terza radi sve u ličnom interesu sa svojim menadžerima, dovodi one igrače na kojim uzima procenat. A Crvena zvezda je prva u domaćem prvenstvu, što ne znači da ovaj sukob, ako ga ima neće pogoršati stanje u ekipi. Zato treba sazvati skupštinu, odmah. Na taj način i rešiti stanje i probleme.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter