17
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

REŠENO PITANJE: Evo u kom od večitih rivala karijeru nastavlja Petar Rakićević…

Objavljeno: 27.09.16 u 12:35

Petar Rakićević postao je slobodan igrač, pošto je raskinuo ugovor sa Metalcom, a sada se postavlja pitanje gde će nastaviti karijeru, da li u Zvezdi ili Partizanu…

Ako je verovati portalu Kolubarske.rs onda će talentovani plejmejker obući crveno-beli dres. Naime, Metalac je u poslednji čas uspeo da se finansijski stabilizuje i sledeće sezone će igrati u KLS ligi. Kako ovaj portal navodi najveće zasluge za to ima prvi čovek Crvene zvezde, Neobjša Čović.

Kako pišu Kolubarske.rs Crvena zvezda će od Metalca kao slobodne igrače dobiti Rakićevića, Kutlašića i Kočovića, a Nebojša Čović će pomoći klubu da odblokira račun i tako krene u takmičenje u KLS ligi, gde je cilj opstanak.

ZVEZDA I PARTIZAN BI MOGLI DA OTPOČNU TRKU: Talentovani plejmejker slobodan igrač, ko će pre do njega?

Za trenera Metalca je postavljen nekadašnji prvotimac i jugoslovenski reprezentativac u mlađim kategorijama Mihailo Poček, koji je već radio u Metalcu, kao i nekoliko godina u Sloveniji, a poslednji angažman imao je u Češkoj. Njegov asistent biće Vlada Mišković, takođe bivši plejmejker ali i kapiten Metalca, koji sada vodi juniore. Mišković je bio u prvoj generaciji Škole košarke Draft, koju je svojevremeno osnovao Poček.

Treninz Metalca bi trebalo da počnu sutra, a na prozivci se očekuju Đukan Đukanović, Saša Vasić, Brano Đukanović, Aca Tanasković, Marko Šarenac, nekoliko juniora… Ponovo je zanimljiv centar Marko Dujković (226 cm), koji je bio u reprezentaciji Makedonije tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

0
0
17 Komentara
  1. Ne treba biti mnogo pametan pa shvatiti da je bolje namestiti da se ugasi juče jedan radnički kg pa danas jedan metalac i pokupiti za džabe sve ono što iole ima štofa… scenario isti, režiser nije promenjen, predstava u rangu tragedija srpske košarke… ko je sutra sledeći… borac,sloga… prvi onaj koji ima dva tri igrača u najavi…

    0
    0
    Odgovori
    • Lako je tebi da shvatiš,tako pametan jer znaš iz iskustva.Gasili ste Beobanku,BFC,Hemofarm,pokušali ste i Zvezdu ali tu ste naišli na stativu.otimali ste igrače,kako ste i kome hteli,koji su potpisivali blanko ugovore a sada toga više nema a mnogo vam fali i varničite na sve strane.Navikli ste na glib,mulj,blato,ne umete da plivate kad je bistro.

      0
      0
      Odgovori
  2. Setimo se glodarskih komentara pre izbora u maju…..: “ Samo jos koji dan, samo jos ovo..samo jos ono…doci ce vam kraj….itd..“…i šta je bilo posle izbora !????.pa se sada isto ponavljaju, a ne znam kada ce da shvate da nas ima NJAVISE !!! Kako mi kazemo tako ce biti i KRAJ ! Mnogo ste smešni ! SAmo ovo nema nikakve veze sa politikom, ima veze sa tim da ne biste ni postojali da vam nije pomogao Vucic licno ! KATANAC je vec bio spreman ! Pa vasi iz uprave se javno zahvaljuju Vucicu, a on vam opet kriv !??? Ma ne, vas problem je u tome sto ste navikli da dovodite igrace na BLANKO Ugovore jer je placala drzava, navikli ste na titule VAN TERENA; a sda toga nema, i odmah vas nigde nema na tabeli……..boli istina, …..i treba !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Hahaha…a duhoviti ste vi do mojega sa corom zajedno…Pa mi nismo bolid i da jurimo tog klosara pored nasi
    h vrhunskih igraca…partizan sampion

    0
    0
    Odgovori
    • Vasih vrhunskih?Navedi mi samo jednog vrhunskog iz vaseg cirkuzanskog kluba…Ako niste bolidi,zasto ste ga jurili citavo leto,kad je vec klosar?A,licemeru?

      0
      0
      Odgovori
  4. Bese lepo vreme monopola Duleta, Todorica i Danilovica a sad Covke lopov . Gospodo pa nemojte tako, razumemo vasu glad ali sad malo ONA

    0
    0
    Odgovori
    • Nismo mi gladni rodjache, jeli smo mi dobro 15 godina dok ste vi ciganchili, problem je sto ste sad pocheli da kradete, pa ce morati zakon da radi! Naravno sad ste pod zashtitom Vuchirija Kosovskog, ali ne jos dugo…

      0
      0
      Odgovori
      • da ne bese tog kosovara koga pominjes, sad bi navijao za Beobanku..spasao vas katanca, dao vam vise para nego svim ostalim srpskim klubovima zajedno i opet ne valja…a ne valja jer ne moze vise nekaznjeno da se gepekuje, nema vise trojki iz auta, nema vise otpisa poreza samo jednom klubu(zagrebackom)…dace Bog da se sve ispita unazad 15 godina pa da vidimo koliko bi ko robije navukao i gde bi te titule silne zavrsile…ali srece imate vise nego pameti i znanja!

        0
        0
        Odgovori
        • Ja bih navijao za Beobanku?! A ti za koga sada navijas? Ja cu ti reci, FMP se zove tvoj klub! Pricas o lopovluku a u tih 15 godina 3 puta ste pravili evropsku zvezdu, dovodili Pesica dva puta, brdo igraca, placali ko ludi, krali jos vise, zaduzili se 20 milki bez i jednog rezultata pa se branite tako sto pricate da je Partizan namestao i krao!!! E pa nece moci zao mi je! Em vam je dopusteno da vam dugovi nestanu pucketanjem prsta, em bi sad nase titule da uzimate!? Nece moci!!! Uzivajte u voznji jos neko vreme, nece jos dugo da traje kakvi vas moralisti i postenjacine vode, guraju i pomazu…

          0
          0
  5. Samo ne znam kako moze u Zvezdu da se PARTIZAN nista ne pit…
    Partizan je snjim potpisao Predugovor i PARTIZAN SE TU PITA! Jer je
    ugovor potpisao ugovor kao slobodan igrac,jer KK Metalc duguje plate
    a on ima pravo na raskid ugovora.Moze Rakicevic u Zvezdu ali onda
    mora da legne kes na Partizanov racun! Nisam siguran da l’ ce moci
    zvezda da ga registruje ima tu puno tih stavki u zakonu….

    0
    0
    Odgovori
    • Na tvoju zalost,nista se ne pitate a kes vam samo Vucic ubacuje u klub,od Zvezde ga sigurno necete dobiti.Malo li vam je Vucic kupio 11 igraca pa hocete i 12.-og.Ajmo,malo realnosti,dosta vam je i to,kad ste vi otimali i krali,sve redom,nikom niste dozvoljavali ni mrvice.

      0
      0
      Odgovori
  6. komentar na ovaj tekst i nije potreban … sve je u ranijim komentarima o covicu kao politicaru, privredniku, sportskom radniku sa akcentom na kosarku receno … samo se jedno pitanje moze postaviti : Srbijo kad ces sebi postaviti samo jedno pitanje, ko je taj covek sto sportom u Srbiji vlada …

    0
    0
    Odgovori
  7. pa kako sada ovo kada su pare sa kosova u partizanu odakle sada covicu pare da pruzme sve klubove jsla ,bice ono partizan i ostatak lige pod covicevim patronatom !!

    0
    0
    Odgovori
  8. Zarib’o bankomattt, poglavlja se OTVARAJU, kriminalce zatvarrrajuuuu .!. XXAAXXAA .!.
    Nije cestito ni pocelo, a vec PONOVO „NESTAJUUU“ .!. XXAAXXAA .!. RUUPPPAAAAA

    0
    0
    Odgovori
  9. Znaci budzetski klub pomoci ce privatnom klubu tako sto ce im uzeti 3 igraca!?!? Zanimljivo. Srbija je stvarno zemlja velikih mogucnosti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter