0
Evropske lige

NESTVARNO: Mančester siti poslao ponudu za trogodišnjaka!

Objavljeno: 21.09.16 u 11:50

‘Građani’ pomeraju apsolutno sve granice.

Mnoge granice su do sada otišle ‘u nebesa’, od cifara za transfere, do plata. Bilo je čak i lažiranja godišta, ali do sada još nismo imali slučaj da jedan klub kupi ‘fudbalera’ od tri godine.

Upravo to je uradio Mančester siti koji je dobrim ‘skautingom’ na Fejsbuku video snimak kako mali Džekson Lal barata loptom i odmah kontaktirao njegovu majku Džoanu Redklif oko ‘transfera’.

– Objavila sam Džeksonov video, koji je snimljen dok je šutirao loptu u dvorištu, u Barseloninom dresu Lionela Mesija. Nisam imala pojma da će snimak postati tako popularan, jer ga je samo stariji sin Rajli ‘šerovao’. Sledeće što se dogodilo je taj poziv skauta Mančester sitija. U prvi mah nisam mogla da verujem da je sve to istina – otkrila je ponosna majka ostrvskim medijima.

LUDOST ‘MAĐIONIČARA’: Trenirao je jednom nedeljno, nije imao vremena od izlazaka… (VIDEO)

Ono što je još interesantnije, Džaoana Redklif je navijačica Mančester junajteda, što je pokušala da prenese na sinove. Međutim, jedan poziv promenio je sve…

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter