2
Domaći fudbal

KUP SRBIJE: Zvezda sa pola gasa lagano protiv ČSK (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.16 u 17:59

Fudbaleri ČSK nisu uspeli da ozbiljnije priprete Crvenoj zvezdi, koja je relativno lako došla do trijumfa u šesnaestini finala kupa. Strelci su bili Poletanović u 32, Luković u 72. i Sikimić u 83. minutu meča.

Iako je među navijačima bilo bojazni kako će se oporaviti nakon poraza u večitom derbiju, Crvena zvezda je lako savladala ekipu ČSK iz Čelareva u šesnaestini finala kupa Srbije.

Zvezda je do prednosti došla golom Marka Poletanovića u 32. minutu, da bi u 39. crveno-beli imali i jedanaesterac, ali je Aleksandar Luković šutirao previše mlako.

(Youtube/Sport Nation)

Ipak, Luković se iskupio veoma lepim golom iz slobodnog udarca u 72. minutu, nakon čega je ekipa ČSK imala veoma dobru priliku da smanji, ali je Manojlović sjajno zaustavio šut Furtule u situaciji jedan na jedan.

Kazna je usledila u 83. minutu. Račić je izbacio Plavšića po levom krilu, on centrirao, Srnić je propustio loptu, da bi je Sikimić dočekao na drugoj stativi i plasirao u mrežu za ubedljivih 3:0.

(Youtube/HB BROS)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Kup Srbije

Šesnaestina finala 

ČSK Čelarevo – Crvena zvezda 0:3 (0:1)
(Poletanović 32, Luković 72, Sikimić 83)

[/stextbox]

 

0
0
2 Komentara
  1. Dobro je što je Zvezda izvukla ČSK, obrukaše se u evropi, obrukaše u prvenstvu,u humskoj, zamislite da je još da je i.u kupu, no ko zna, možda ih sledeći protivnik izbaci,sve je moguće pa i to, raspad sistema, uskoro će Boža put pod noge pa negde preko. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ова утакмица је показала јад и беду српског фудбала. Показала је у каквом је живом блату српски фудбал. Јадно,бедно, срамно, не знам који израз да кажем о немоћи и берди нашег фудбала. Поједини странци у Звезди преко којих изгледа моћници само извлаче и перу паре очигледно нису дорасли својим квалитетима ни за клубове зонских рангова а камоли за Звезду.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter