3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA PRED KUP: Grof odmara nosioce, dobra vest za zvezdaše

Objavljeno: 20.09.16 u 17:02

Crvena zvezda igra protiv ekipe ČSK Čelarevo u okviru kupa, a Miodrag Božović je otkrio na kojih 18 igrača računa za ovaj susret.

Među putnicima nema Gelora Kange, Mičela Donalda i Huga Vijeire, dok je Božović istakao da će priliku da se dokaže dobiti Andrija Luković, zato što je zaslužio radom na treninzima.

Takođe, u tim se, posle odrađene suspenzije zbog crvenog kartona koji je dobio nakon sudara sa Mladenom Živkovićem, golmanom Novog Pazara, vraća i Predrag Sikimić.

Meč je zakazan za sredu u 16 časova.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]Tim Zvezde:
Filip Manojlović, Nemanja Supić, Marko Petković, Miloš Cvetković, Mihailo Ristić, Uroš Račić, Dušan Anđelković, Tomas Fibel, Aleksandar Luković, Damjan Le Talek, Marko Poletanović, Srđan Plavšić, Andrija Luković, Slavoljub Srnić, Džon Ruiz, Pablo Mouče, Predrag Sikimić, Petar Orlandić.[/stextbox]

MIODRAG BOŽOVIĆ PRED KUP: Grobari moraju da vežbaju gađanje

0
0
3 Komentara
  1. Koga bre to odmaras i za sta? Za Vojvodinu? Ma otkinuce vam bod verovatno,taman da vam je i Kataji ostao. Pakuj ti lepo kofere pa zajedno sa pojacanjima put pod noge i sto dalje od CZ. U derbiju si pokazao takticko znanje, razocarao navijace totalno. Nova razocarenja netrebaju nikome. Caos.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter