0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZNA SE ŠTA JE PRIORITET: Radonjić najavio pojačanja u najkraćem mogućem roku

Objavljeno: 19.09.16 u 13:51

Dejan Radonjić objasnio je šta ekipu i klub čeka u narednom periodu posle šest uspešnih provera tokom dosadašnjih priprema.

– Uradili smo sve što smo planirali u prethodnom periodu što se tiče igrača. Radili smo na tome da njihov dolazak bude kako smo očekivali i tako je i bilo – počeo je Radonjić konferenciju za medije.

Kao jasan cilj odredio je ABA j.t.d. ligu i odbranu prvog mesta.

– Jako sam zadovoljan urađenim, ambijentom i radom. Momci su bili dobri. ABA liga će biti mnogo jača, iz iskustva znam kako se pojačavaju timovi, a sistem u Evroligi je takav da smo tu među 16 najjačih, veliki su izazovi ispred nas. Moramo da napravimo kontinuitet. ABA je zato prioritet, zbog kontinuiteta, treba odbraniti prvo mesto.

– Biće teško zbog 30 mečeva u Evroligi, imamo značajno veći broj utakmica i ritam koji zahteva mnogo. Mi smo uradili sve što je u okviru naših mogućnosti, potrebno nam je još pojačanja da bismo bili konkurentni – rekao je strateg Zvezde.

NOVA SEZONA, NOVI DRESOVI: Simonović je pogodio trojku sa klupe za rezerve, iako je imao mobilni u ruci (VIDEO)

Radonjić je istakao i koje mesto u timu mu je prioritetno za dovođenje novih igrača.

– Nadam se pojačanju na centarskoj poziciji. Probaćemo da nađemo najbolje moguće rešenje u skladu sa stanjem na tržištu – istakao je Radonjić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter