0
Domaći fudbal

MILOVANOVIĆ DEBITUJE U SURDULICI: Radnik optimistično dočekuje Voždovac

Objavljeno: 16.09.16 u 12:35

Nešto kasnije od početka  152.večitog derbija, počeće i ostale utakmice 9.kola Super lige Srbije, u okviru čega će, nakon par nedelja neigranja pred domaćom publikom, Radnik u Surdulici dočekati beogradski Voždovac.

Uprava kluba donela je odluku da svoje navijače i ljubitelje fudbala ovog dela Srbije, nagradi besplatnim ulaznicama za ovaj susret, a trener Milovanović debitovaće na ovoj superligaškoj utakmici na klupi domaćih:

– Dolazi nam u goste ekipa iz Beograda koja po dosadašnjim rezultatima bolje igra na strani nego kući, što i pokazuju njihovi rezultati. Mi ćemo svojom taktikom na njih, pa ćemo videti!

Kada je u pitanju osvrt na period iza nas, ali i rad stručnog štaba na poboljšanju rezultata u narednom periodu, Milovanović dodaje:

 – Mi jeste da se nalazimo u krizi rezultata, ali sav period od mog dolaska i poslednjih dana prelaznog roka, evo koristimo za uigravanje ekipe. Imamo tu nove igrače koje je tim jako dobro prihvatio, ali zaista je mali period za njihovo upoznavanje na terenu. To se i pokazalo u Lučanima. Evo sada koristimo svaki moment, analiziramo naše igre, igre pojedinaca…analiziramo protivnike…trudimo se, a svi verujemo da će mo uspeti u tome da se otrgnemo sa ove tačke i krenemo u osvajanje boljih pozicija. Tim je dobar, momci su dobri, pedantni i odgovorni, i vredno rade. Treba nam samo još malkice vremena da napravimo te konture tima i, uostalom videćete!                                                                                                                                          

Utakmica Radnik – Voždovac, igra se u subotu od 19h.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter