3
Domaći fudbal

FOTO: Hot sport

GRUJIĆ O ZVEZDI: Crveno-beli su isti kao Liverpul!

Objavljeno: 13.09.16 u 12:36

Marko Grujić je iz Crvene zvezde otišao u engleski Liverpul na početku prelaznog roka, i nije mu bilo potrebno mnogo da vidi razliku između srpskog i engleskog fudbala.

– Predsezona je bila naporna, pogotovo zato što dolazim iz Srbije, a ovde se radi mnogo jače. Vežbe su teže, još uvek učim, ali sam siguran da ću se adaptirati. Ponosan sam jer radim sa ovim ljudima, i siguran sam da će biti sve ok, rekao je Grujić za magazin Liverpula.

Potom je otkrio svoje planove za ovu sezonu:

– Samo želim da učim, da napredujem. Veliko je zadovoljstvo raditi sa nekim od najboljih fudbalera sveta… Želim da kupim minute i gradim se za budućnost. Mislim da ću naredne sezone moći da pokažem šta mogu.

Za kraj, Grujić je uporedio Liverpul i Crvenu zvezdu:

Zvezda je veliki klub, baš veliki, poput Liverpula. Oba kluba su kao porodica, zato sam odabrao da dođem ovde. Verujem da postoji ista harmonija između navijača i kluba, i na sve strane osećam koliko je Liverpul veliki. To sam osetio pogotovo tokom letnje turnere, zaključio je Grujić.

DA LI JE REALNO? Otkriveno koliko košta Mouče, i neće vam biti dobro kad čujete cifru… (VIDEO)

 

0
0
3 Komentara
  1. ma sta kazes …??? stvarno …??? igras li fudbal tamo … ILI … samo za srpsku sportsku javnost izjave dajes … da opravdas PREVARU tesku 6 miliona ER-a !? sto BANKOMAT odradi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vesti o grujicu su u rangu parova i farme…kad je zvezda bila prvak evrope nisu toliko potencirali savicevica , prosineckog , panceva…

    0
    0
    Odgovori
  3. ..vozi Misko,.. pa necemo valjda sa ciganima da se vozimo..??!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter