3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ANĐELKOVIĆ NAJAVLJUJE OFANZIVU OD PRVOG MINUTA: Svi mislimo samo na Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 13.09.16 u 16:21

Sve misli fudbalske javnosti polako, ali sigurno, okreću se predstojećem ‘večitom’ derbiju između Partizana i Crvene zvezde.

Pred ovaj duel levi bek crveno-belih Dušan Anđelković prenosi samopouzdanje koje deli sa saigračima četiri dana pred meč sa Partizanom u Humskoj.

– Nama je bitno što smo u seriji pobeda, što igramo dobro i dajemo dosta golova, ali sa aspekta derbija to ne mora ništa da znači jer se radi o specifičnoj utakmici koja ne zavisi od pređašnjih rezultata. Mi svoj plan imamo, svoj stil igre i od njega nećemo da odustanemo – poručio je Anđelković.

KO ĆE SUDITI ‘VEČITI’ DERBI? Pored Mažića, u konkurenciji je još jedan arbitar (ANKETA)

Predstojeći 152. ‘večiti’ derbi igra se u subotu od 18 časova.

– Pokušaćemo da se bavimo isključivo sobom i da se mi što bolje pripremimo za ovu utakmicu. Verujem da zavisimo isključivo od sebe i da rezultat neće izostati ako damo svoj maksimum. Mislim da ćemo se dobro pripremiti za gostovanje Partizanu. Svima nam je taj meč u mislima i znamo koliko ta utakmica znači Crvenoj zvezdi i našim navijačima. Potrebno je da uđemo u duel jako od prvog minuta – zaključio je Dušan Anđelković.

(Izvor: youtube / Crvena zvezda)

0
0
3 Komentara
  1. Ne trebate vi misliti na ista, drzava ce misliti za vas, naravno kao i prosli put za zvjezdu dosudjen penal a Partizan ostecen za penal, pravo bi volio da Grobari ulete u teren ako bude bio osudjen zvezdanaesterac

    0
    0
    Odgovori
  2. Romi, „osecam“ dole, glavu saginjete, ruku pruzate, a bajram PROSAO, dzabe se alahu molite BOOOOMMMM

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter