1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POZNATE KAZNE: I Novi Pazar i Zvezda se hvataju za glavu…

Objavljeno: 08.09.16 u 23:07

Disciplinska komisija saopštila je kazne za Novi Pazar i Crvenu zvezdu, nakon što je došlo do prekida na susretu dve ekipe u okviru Superlige.

Zbog nereda u režiji domaćih i gostujućih navijača u meču Novi Pazar – Crvena zvezda, Novi Pazar je kažnjen 600.000 a Crvena zvezda 400.000 dinara.

Novopazarci su kažnjeni i za propuste u susretu sa Radom sa 150.000 dinara, a u narednih pet utakmica, zbog incidenata u navedena dva meča, severna tribina stadiona Novog Pazara biće zatvorena za navijače.

URODIO APEL: Delije mogu da odahnu… (VIDEO)

0
0

1 Komentara

  1. publika mora bit na stadionu na svakoj utakmici, dok navijacima posle svakog skandiranja bolesnih, uvredljivih reci, lomljenja, paljenja, nacionalistickih vredjanja itd.. trebaju zatvarat kapije stadiona i tu bagru pozatvarat koji vode navijanja(njih 5,10) sto uce mladju decurliju da mrze nekoga zasta ni sami neznaju sto je to tako. pravim, sportskim ljubiteljima sporta mora bit omogucen ulaz na stadion, dok „navijacima“ ne!!..zbog njih nema publike

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter