5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DUHOVITE, ALI I BRUTALNO ISKRENE: Ovako Delije zovu zvezdaše na Marakanu (FOTO)

Objavljeno: 08.09.16 u 16:54

U glavnom gradu Srbije osvanuli su inovativni plakati Delija kojima žele da konačno ‘probude’ brojne navijače Crvene zvezde.

Najverniji navijači Crvene zvezde nisu zadovoljni posetom na stadionu ‘Rajko Mitić’ od početka nove sezone. To su više puta jasno stavljali do znanja, čak i onim plakatom protiv Ludogoreca kada je ‘Sever’ upitao ostatak stadiona gde su na domaćim utakmicama.

Krah crveno-belih u Evropi dodatno je osiromašio posetu na Marakani, gde je prethodnih godina bilo više desetina hiljada ljudi.

KAKAV SPOJ: Bivši trener Zvezde, želi bivšeg igrača Partizana!

Zato su Delije krenule u novu akciju, pa je tako u Beogradu osvanuli plakati sa likom iz filma ‘Lepa sela, lepo gore’ i porukom:

– Ozdravite, pa da se vraćamo.

Jasna je aluzija da navijače Zvezde još bole porazi od Ludogoreca i Sasuola, a oni koji su ‘prezdravili’ priliku za povratak na stadion imaće u subotu od 19 časova kada će Zvezda ugostiti Bačku.

Delije zovu na Marakanu

0
0
5 Komentara
  1. pa nek nastave da sire transparente beogradska deca su tamo gde je zvezda,pa ce tako lepo svaki put da bude 1500-2000 ljudi na stadionu,i od tih 2000 500 njih je iz unutrasnjosti mozda i vise

    0
    0
    Odgovori
  2. Dok su zvezdu vodili i pratili provincijalci to je bio klub a vi bankomat navijaci iz bgd samo napred biznis je uvek u modi…

    0
    0
    Odgovori
  3. Beogradjan ne idu ni u wc ako nemaju korist!!! Da se daje 200 din onom ko dodje mi sa strane nebi mogli da udjemo od beogradjana. Uvek idem da gledam Zvezdu,a ne njene protivnike.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter