2
Evrokup

BEZ PROMENE: Džikić za sada ostaje, ne želi da priča

Objavljeno: 04.09.16 u 09:16

Juče se u medijima pojavila informacija, koja je zaledila sve navijače Partizana, da Aleksandar Džikić napušta Partizan.

OGROMAN ŠOK: Aleksandar Džikić napušta Partizan?!

On juče nije bio raspoložen za razgovor, odbio je poziv redakcije Hotsporta, a slično je odreagovao i na pitanje novinara Blica, koji su bili u hali „Aleksandar Nikolić“.

DOK SE ČEKA ODLUKA: Već je spreman naslednik Aleksandra Džikića? (ANKETA)

– Nemam komentar, pričaćemo o svemu, kada dođe vreme, kratko je rekao trener Partizana.

Džikić je hteo da napusti Partizan zbog velikih pritisaka, besparice, suspenzije, uslovljavanja i dvostrukih aršina.

Za sada ostaje u klubu, a dodatni podstrek mogla bi da mu bude velika podrška navijača, koji su došli na zatvorenu utakmicu sa Bešiktašom. Njih 700 je ušlo u halu.

– Podrška svakako prija, mislim da će nas ljudi podržati, bez obzira na sve, reako je Džikić za Žurnal. 

0
0
2 Komentara
  1. Partizanov veliki problem je ovaj tuzni novinar Blica i Sosa koji smislja ovakve afere i spinove.Mislim da treba da se distanciraju od njega.Cak mislim da on vodi neki privatni rat i da nema podrsku ni u samom klubu za ove price.

    0
    0
    Odgovori
  2. „ZALEDILA..“, pa nismo MI kkcz da se ZALEDIMO, MI SMO KK PARTIZAN-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!! Veci je KKP od svih i svega, otisao je DV i Sasa, pa se nismo uplasili i kicmu savili, jos jace i snaznije podrzavamo svoj voljeni KK, dizemo glas protiv totalitarizma, kome u sportu nije mesto !!! Zeljni smo namirivanja dugova, na ovu TRENUTNU „realnost“ kao kategoriju na koju se MI-GROBARI NI NE OSVRCEMO !!!..
    …TO JE SNAGA PARTIZAN-a
    -NJEGOVI VERNI GROBARI
    -ODANI VOLJENOM KLUBU
    -DO SMRTIIIIII !!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter