8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOLIVUDSKI GLUMAC NA MARAKANI: Razveo se zbog Zvezde (FOTO)

Objavljeno: 03.09.16 u 14:41

Svetski poznati glumac nedavno je posetio stadion Rajko Mitić.

Vinsent Kasel, bivši suprug Monike Beluči, bio je u poseti našem najvećem stadionu. Poručio je kako je veliki navijač Crvene zvezde, čime je svakako oduševio ‘Delije’.

Na instragram profilu „crveno-belih“ se pojavila i zanimljiva priča o razlozima razvoda francuskog glumca gde je on navodno izjavio kako je do toga došlo jer je Monika zahtevala da bira između nje i Zvezde…

Nema sumnje da je ovim ‘kupio’ veliki broj pristalaca kluba iz Ljutice Bogdana koji će sigurno još više povećati broj njegovih mnogobrojnih fanova.

0
0
8 Komentara
  1. A raja je krenula da se pali i zari! Naime Moniku je od Vinsenta odvukao grof himself…a sta se kasnije desilo nikada necete pogoditi!

    0
    0
    Odgovori
    • Ti za pocetak izadji iz svog sela, idi na neku ekskurziju…vidi civilizaciju, a onda slobodno nastavi da kmecis ovde….

      0
      0
      Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. Sad kada se cigani primeee .!. XXAAXXAA .!. A „ISTINA“ je sasvim nesto drugo, TO je kao i dzajki POKRICE za gey sklonosti, pa ajd’ da se loma kamuflira, latentnost je OCIGLEDNA kod „osoba“ sklonih..crvenoj bojiii .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter