0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PONOS CRVENO-BELIH: Navijači Crvene zvezde nastavljaju da oduševljavaju svet (VIDEO)

Objavljeno: 02.09.16 u 17:33

Crvena zvezda je odigrala tri susreta u Evropi na svom stadionu, protiv Valete, Ludogoreca i Sasuola. Fudbaleri na terenu nisu uspeli da naprave uspeh i uđu ni u Ligu šampiona, niti u Ligu Evrope, ali su navijači zato pokazali da su u samom vrhu po vernosti.

Na tri meča, Crvenu zvezdu je gledalo nešto preko 103.000 gledalaca, što je drugi najveći broj navijača od svih klubova koji su igrali kvalifikacije, bilo za Ligu šampiona, bilo za Ligu Evrope.

Jedini iznad Crvene zvezde nalazi se, prema informaciji sa zvaničnog sajta kluba sa Marakane, ekipa Seltika, koju je na svim kvalifiakconim mečevima na domaćem terenu pratilo više od 50.000 navijača.

Crvena zvezda je nadmašila ekipe Legije, Steaue, Kopenhagena, Rozenborga, Ferencvaroša…

Takođe, vredno pomena je i to da je meč protiv Ludogoreca, koji je, uz Seltikove mečeve, jedini susret na kom je bilo prisutno više od 50.000 duša, okupio više navijača te večeri nego Mančester Siti, Porto, Roma ili Borusija iz Menhengladbaha.

Iako crveno-beli nisu uspeli da se plasiraju u evrokupove, jedno je sigurno – navijači su evrotest položili sa čistom desetkom.

Podsetite se kako je to izgledalo:

(Youtube/Crvena zvezda)

KAD LEGENDA ZVEZDE KAŽE: Škola i Zvezda mogu zajedno! (VIDEO)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter