9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA POPUŠTANJA VEČITIMA: FSS kaznio i Nikolića

Objavljeno: 31.08.16 u 16:54

Trener Partizana kažnjen zbog isključenja na protiv Rada.

Marko Nikolić je u pobedi svog tima protiv Rada zaradio isključenje, zbog čega je kažnjen sa 200.000 dinara.

Partizan će bez trenera takođe nastupiti na narednom susretu, kada crno-beli gostuju ekipi Borca u Čačku.

0
0

9 Komentara

  1. Ovaj pod REALNO ne lupetaj, bolje gledaj svoj klubčić koji se u dve kvalifikacije u evropi obrukao, a štl se tiče derbija,ako sudija pomogne zvezdi,radovaćete se,ako ne,proći će te kao raštimovani klavir,zna Mare kako sa vama,a za Nikolića i 50 hiljada bi bilo dosta ,za Nikolića kazna,dinara. Mare drugi put manje nervoze,nekim sudijama ni naočare nebi pomogle.pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Franjo a kako je manji Beogradski klub prosao u Evropi?! Neko tamo Zaglebje, fudbalski gigant??? Hahaha! Ajde ogrni se, vec je minus a posle nazovi Derbija ce biti jos veci!

      0
      0
      Odgovori
      • E kada zvezdin simpatizer prica o ucinku u Evropi, to je stvarno da se covek iskida od smeha. I treba da se smejes, za deset godina koeficijent Srbiji ste uvecali za 0, 002.

        0
        0
        Odgovori
  2. Kakav sramota sikimicu 3 meseca za nesto sto nije ni pozeleo a Nikolicu ovo nije prvi put da mu se ovo desava.I posle nek mi neko kaze da neko u savezu radi za Zvezdu…SRAMOTA!

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako nema popustanja kad je kaznjen samo sa jednom utakmicom zabrane sedenja na klupi.Kaznili bi ga vise ali posto je sledeca utakmica sa Zvezdom,orali su da ucine ustupak da se ne ljute grobari.Zar to nije povladjivanje?Bez obzira,nece im nista pomoci i da sedi na klupi u derbiju jer ce kvalitet doci do izrazaja,dace im Zvezda 3-4 komada,sigurno.

    0
    0
    Odgovori
    • Slazem se sa tobom da je ucinjen ustupak i da je kaznjen sa jednom utakmicom samo da bi vodio derbi. To se vec ponavlja godinama kada su u pitanju Partizan i zvezda, gleda im se kroz prste, ali ne znam na osnovu cega ti gradis optimizam za derbi? Partizan je ocajan, a zvezda isto takva. Kao ni mi nemate igru, odbrana vam je suplja, a napad spor i ne znam gde ste to tako dobri da se busas u grudi. Jedina stvar gde ste stvarno jaci je FSS i sudjenje koje imate od pocetka sezone, inace da je realno, bili bi ste kao i mi u sredini tabele.

      0
      0
      Odgovori
      • Ocigledno nemas previse znanja o fudbalu.Jedino sto je tacno,da su odbrane i jednih i drugih katastrofalne ali Zvezdin vezni red i Hugo u spicu su najmanje za dve klase iznad partizanovih igraca.Mogla bi da igra sa bilo kojim igracima u veznom redu i da se ne oseti odsustvo nekog drugog,eto gde je mnogo jaca i na cemu se gradi optimizam a da je napad spor,to ces tek videti.kolko nisi u pravu.Sudije su uvek vise pomagale partizanu pa ne sumnjam da ce se to nastaviti i ubuduce.

        0
        0
        Odgovori
        • Zato je ocigledno da si ti veliki strucnjak. U prvenstvu ste na 90 posto utakmica prvi gol davali iz penala ili ste imali igraca vise. O vezi i napadu dovoljno govori broj suteva na gol protiv Sasuola. Kada nema kancelara da svirne penal ili da crveni, veliki je problem. Mada, na derbiju ce kancelarmoci da igra, tu ste u velikoj prednosti i to si u pravu.

          0
          0
        • Kancelar je izgleda igrao i za Bačku,Napredak,Vojvodinu,Spartak…svake nedelje menja dresove i uvek je protiv tvog malog kluba,ili dobro brani ili daje golove za protivnike.O Zvezdinom veznom redu i napadu dovoljno govori da je dao 24 gola u 7 utakmica,za razliku od vašh 10 i to 4 samo u zadnjem kolu,kad ste takođe igrali sa igračem više ali to se kod tebe ne računa,bitno je da su dve utakmice 90%.Takvi ste vi grobarčići,ne razumete se u sport i baratate lažima.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter