9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PAZARCI GRME: Zašto je sklonjen Milorad Mažić?

Objavljeno: 30.08.16 u 12:48

Ni dva dana posle utakmice između Novog Pazara i Crvene zvezde se strasti ne stišavaju, domaćin ima novu primedbu.

Sve osim fudbala je rezime utakmice odigrane u gradu kraj Jošanice u nedelju. Fudbal je otišao u drugi plan, pobedili su incidenti, verska i nacionalna mržnja. Novi Pazar je juče izdao saopštenje u kom krivi glavnog arbitra i Delije za incidente, a danas pita Superligu Srbije i FS Srbije što je najbolji naš sudija sklonjen sa te utakmice.

– Sada se vidi koliko je bila pogubna odluka o „skidanju“ Milorada Mažića sa duela u Novom Pazaru. Vrbašanin je zasužio da se nađe na centru, pogotovo što je već bio delegiran. A, nije dobio priliku zbog kompleksa Miroslava Radomana. Čovek ne može da prihvati da je Mažić mnogo bolji sudija od njega i sada ga ruši svim silama. Hoće da uništi čoveka koji brani čast srpskog fudbala – rekao je za Sportski žurnal potpredsednik Novog Pazara, Ćerim Šemsović.

Podsetimo, Milorad Mažić je suspendovan jedno kolo zbog greške kada Partizanu u 6. kolu nije svirao penal protiv Spartaka iz Subotice.

0
0

9 Komentara

  1. Sklonjen je na insistiranje grobara,da mu se navodno osvete zbog nedosudjenog penala,koji inace nijedan sudija ne bi ni dosudio.Ne znam samo sto nisu insistirali da se Mazic skloni kad im je obilato pomogao u kup utakmici protiv Radnickog iz Nisa,kad ih je castio prolaskom u polufinale.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne verujem da to ima veze sa kompleksima Radomana, pre ce biti sa kompleksima svevisnjeg u ovoj zemlji. Nije slucajno poslat ovaj sudija, nije slucajno sviran penal, nije slucajno Radoman tu gde jeste, nije slucajno Terzicev saucesnik Bulatovic tu gde jeste, nije slucajno begunac od zakona Terzic tu gde jeste, nije slucajno Kokeza tu gde jeste, nije slucajno covek koji je ojadio Srbe sa Kosova tu gde jeste, nije slucajno Djilas tu gde jeste, ali nisu slucajno tu ni ostali napredni kadrovi Vazura, kum Nedic, Zeka, Vucela, Vuletic… Ima tu jos mnogo slucajnosti kao sto su Vesic, Mali, aboliranje clana partije Dzaje… Moze do sutra da se nabraja. Uz ovakvo drustvo, covek shvati gde zivi i shvati da reci Andrije Prlainovica gadjaju tacno u centar, ma koliko ga svi napadali posle njih, a svevisnji pominjao cak i neke olose, valjda misleci na svoje gore pobrojane drugare.

    0
    0
    Odgovori
    • Kme Kme Kme hahahaha trpaj bre sve redom.Mukice crno bele sekte, deceniju krali otimali, pa se sad pojedose hahaha. ..nema više,svakom zlu dodje kraj.

      0
      0
      Odgovori
        • Najvece zlo na ovim prostorima je SD iz Humske sa svojim navijacima.Ta crvena petokraka vam se nalazi u srcu onog ruznog grba i po svemu sudeci dosao vam je kraj vec sada.Svetinja ce biti jos dugo,dugo,prvak nase lepe Srbije .

          0
          0
    • A jesu li slucajno bili tu gde jesu Mirko Marjanovic,Tadic,Dacic,Ruzic,Tole Karadzic?Sumnjam da je slucajnost.Za vreme Marjanovica je sud sramno presudio,naravno,pod uticajem SPS da se partizanu dolele titule,iako je ranije pravedno presudjeno zbog namestaljki a bodovi oduzeti svima koji su ucestvovali u tome,pogotovo najprovidnije partizan.Dal je slucajno,bas tada,sagradjen SC Teleoptik i od cijih para?Dal je slucajno dosao Karadzic na celo saveza i u odabranom drustvu izjavio da Zvezda nece videti tiulu dok je on na tom mestu?Svi znamo kako je bilo i ko je samo u njegovo vreme mogao da osvaja titule i na koji nacin i kakve su sve kradje i otimcine morali da gledaju ljubitelji fudbala.Cim su zavrnute slavine,sve je doslo na svoje mesto a to vas najvise boli jer nikad i niste bili za vodece mesto nego negde pri vrhu,tako je od postojanja.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter