4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA OVERILA POBEDU: Ruiz povećao na 3:0, Travančić smanjio na 3:1 (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.16 u 18:58

Nakon što je susret nastavljen, obe ekipe postigle po gol.

Nakon što je susret, po okončanju prekida, završen, Crvena zvezda je došla do trećeg gola. Srnić je probio po desnom krilu, ubacio loptu u šesnaesterac, da bi Džon Ruiz sjajno ispratio akciju i ubacio loptu u mrežu. Igrao se 86. minut.

(Youtube/Numero Uno)

Ipak, i domaći tim je uspeo da postigne gol, i to preko nesuđenog fudbalera Crvene zvezde.

Naime, Travančić, koji je pre nekoliko godina bio na probi u Crvenoj zvezdi, povukao je loptu, da bi sa dvadesetak metara šutirao i pogodio donji desni ugao za nadu Pazaraca da mogu makar do boda.

(Youtube/Sport Nation)

0
0

4 Komentara

  1. KO JE OVERIO POBEDU …??? steta sto glavni odbor stranke … nije i u UEFI … da SEZONU KUPANJA SRATI ILI UKINE … dokle ce mo da gledamo ovu BRUKU i SRAMOTU po Srbiji od domaceg fudbala … ??? ko ce posle ovog fudbalsku reprezentaciju u kvalifikacijama da gleda … ??? vlast bas resila da srpski fudbal do kraja unisti … da bi drzavni projekat – zvezda opet bila prvak Srbije … gospodo iz medija, doslo je vreme da se ova BRUKA i SRAMOTA sa ljudima u i oko drzavnog projekta-zvezda u ove 4 godine okonca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter