5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Zvezda na teškom gostovanju u Novom Pazaru traži bodove (SASTAVI)

Objavljeno: 28.08.16 u 09:08

U derbiju 7. kola Superlige Srbije od 17 časova Crvena zvezda gostuje Novom Pazaru, a domaćin očekuje pune tribine gradskog stadiona.

Da je moglo teže, nije. Crvena zvezda posle evropskog sloma ide na najteže gostovanje u dosadašnjem delu sezone u Novi Pazar. Ipak, u Zvezdi ne razmišljaju o ničem drugom sem o nova tri boda i nastavku serije od šest vezanih trijumfa.

– Biće malo teže i jer Novi Pazar ima bolju ekipu nego prošle godine. Alivodić im se vratio, Travančić ima tehniku i levak je. NJih dvojica mogu da nam naprave probleme – rekao je Miodrag Grof Božović.

Sa druge strane i u Novom Pazaru ne rezmišljaju o tome da Crvenu zvezdu mogu lako da pobede, ali imaju svoje adute.

– Šampionu i lideru prvenstva se ne preti i nismo u poziciji da obećavamo pobedu. Trudićemo se da loptu spustimo i igramo, a nadam se da ih možemo ugroziti kontranapadima jer imamo nekoliko izuzetno brzih igrača. Naša šansa su i prekidi, gde nam je Miloš Tintor glavni adut – rekao je šef stručnog štaba Pazaraca, Zoran Marić.

Evo u kojim bi sastavima na teren mogla da izađu dva tima:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]NOVI PAZAR: Živković – Vasilić, Stanojević, Tintor, Marić – Mutavdžić, Micevski, Alivodić, Travančić, Dimitrijević – Čečarić.
CRVENA ZVEZDA: Kahriman – Petković, Rendulić, Fibel, Ristić – Donald, Poletanović, Srnić, Kanga, Ruiz – Vijeira.[/stextbox]

0
0

5 Komentara

  1. 1. Otarasiti se vodja sa severa iz uprave i rukovodjenja klubom. Ako ide tesko pozvati MUP da sedi svakog dana u klubu. Samim tim bismo pola menadzera vec resili
    2. 70% budzeta dati omladinskoj skoli, trenerima u os i skauting sluzbi koja bi snimala i preporucivala najtalentovanije klince iz cele Srb i Bg.
    3. inicirati promenu sistema takmicenja sa predlogom da u svakoj ekipi mora biti najmanje trojica ispod 21 godine i najvise 5 stranaca
    4. otarasiti se Moucea, Fibela, Andjelkovica, Sikimica, Kahrimana, Vieire, Orlandica, Le Taleka. I forsirati mlade snage i nasu decu. Prilikom tranfera prvo obratiti paznju na nekadasnje omladince gde su i mozemo li ih angazovati
    (Ozegovic, Djuricic, Savic…): Manojlovic, Petkovic, Stojanovic, Lukovic, Milosevic, Donald, Poletanovic, Kanga, Srnic, Ruiz, Ozegovic
    (klupa: Micel, D.Srnic, An.Lukovic, Babunski, Avramovski, Vucicevic, Ilic, Plavsic…)
    Napraviti takmicarsku ekipu od 25 fudbalera a ne ko sada 35
    5. Realno formirati budzet, sa platama koje imaju uslovne nagrada. Na primer:
    -ulazak u grupu LS svako iz prvih 18 od 50-100.000e, ostalih 7 igraca po 20.000e
    -grupa LE: svako od prvih 18 od 30-70.000e, ostalih 7 po 10.000e
    -titula svakom od prvih 18 od 30-70.000e, ostalih 7 po 10000e
    – kup svakom od prvih 18 od 20.000-50.000e, ostalih 7 po 3.000e
    Redovne plate svesti na iznose od 2.000-10.000e mesecno. Ali kad znaju da mogu mnooogooo da zarade titulom i ulaskom u neko evropsko takmicenje vise ce se truditi.
    6. vratiti zvezdase u klub i omoguciti im da rukovode klubom koji vole. Naravno promesati sa predstavnicima sponzora jer oni ipak finansiraju klub. Pokusati da Gasprom iz svog menadzerskog pula delegira 1 za finansijskog direktora Czv
    8. zahvaliti se grofu i dovesti Lalatovica za trenera, a Dzajica staviti za sporskog direktora. Omoguciti Lalatu da bude svoj i napraviti petogodisnji plan u kome Czv mora igrati bar jednom LE i jednom LS.
    9. od nekog manjeg Bgd kluba napraviti pravu filijalu i trening centar: Ofk, Bezanija, Radnicki Nbgd, Bsk Borca ili slicno. Filijala bi morala da bude Zvezda B i da igra drugu ligu.
    10. pokusati da Zvezda postane na neki nacin filijala nekog velikog evropskog kluba u kome bi se kalili oni koji su van 18 u tom klubu. I bez toga, forsirati Gasprom da kad je neko visak u Zenitu i Salkeu dodje na pozajmicu ili bude prodat za male pare Zvezdi. Jednostavno, Gasprom je vlansik Zenita a sponzor Salke i Zvezde. Sto ne bi pomogli i sportski?
    Jos mnogo toga treba uraditi ali bi i ovo bilo sjajno za pocetak

    0
    0
    Odgovori
  2. Bratski derbi „obojenih“ u putnjicu, sigurna je raspodela bodova, zarad mira u „kuci“ .!. XXAAXXAA .!. BEZ’TE TURCI, STIGAO JE MARKOOOO .!. XXAAXXAA .!. …. …. …………..

    0
    0
    Odgovori
  3. Bratski derbi „obojenih“ u putnjicu, sigurna je raspodela bodova, zarad mira u „kuci“ .!. XXAAXXAA .!. BEZ’TE TURCI, STIGAO JE MARKOOOO .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter