4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLIKA DANA: Ko kaže da navijači Novog Pazara i Zvezde ne mogu zajedno? (FOTO)

Objavljeno: 28.08.16 u 18:59

Neredi koje smo gledali u Novom Pazaru, nisu jedina strana medalje. Postoji i druga, bolja, optimističnija.

Dokaz tome je i slika koju smo uhvatili tokom meča u prenosu kako na tribinama navijač Novog Pazara i Crvene zvezde zajedno posmatraju utakmicu sa osmehom na licu i pravim fudbalskim fanatizmom.

To je ono što Srbiji nedostaje, ali što, istina tek pomalo, može da hrabri.

Od sumorne realnosti ne možemo da pobegnemo, ali možemo, makar na kratko, ovim putem da ukažemo i na lepšu stranu današnjeg susreta između Novog Pazara i Crvene zvezde.

Novi Pazar - Crvena zvezda

0
0

4 Komentara

  1. NP Stranac : Upravo se vracam sa utakmice,inace zivim na zapadu vec od moje 18 g …davno nisam bio na nasim stadionima ima sigurno 15 g a verujte mi da necu otic sledecih 20g jer ovo je sramota sta rade huligani sa obe strane…provokacije …psovanje huligana,lomljenje stolica,gadjanje policije i razne gluposti iz Beograda da bog sacuva mada ni domacin nije nista bolji …dize se tenzija na nacionalnoj bazi jednostavno bruka ziva…na zapadu idem redevno na utakmicama ovako nesto nikada nisam video!!!! Ovo treba pod hitno zabranit!!!! Ovoliko policije pa ovo vise kosta nego sto uzmu od ulaznica,vodu vari vodu hladi voda te voda!!! Jednom reci SRAMOTA sta se ovde radi !!!!

    Komentar br1 na blicu

    Kome nije jasno ko tu za koga radi…

    jedan klub u gašenju ne može da prodje i kad igra bolje ne sude mu se penali, navijačima zabranjeno da dodju, drugi klub pobedi uz sudije kao svako kolo a navijači jednini drugi stvaraju preduslov kao maksimir davno. Arkanove Delije formirane 1989… A ko su bile delije u vreme turaka…

    Ko ovo ne razume…. Inače broj botova se mnogo povećao i sve ti nema naravno veze sa sportom

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter