0
ATP

FOTO: STARSPORT

NOVAK: Nadam se da ću biti spreman za US Open

Objavljeno: 27.08.16 u 09:17

Najbolji teniser sveta Novak Djoković rekao je da se nada da je povreda levog ručnog zgloba prošlost i da veruje da će biti u potpunosti spreman za početak Otvorenog prvenstva SAD.

– Situacija sa zglobom u prethodne tri i po nedelje nije bila najbolja, ali situacija se popravlja. S mojim medicinskim timom radim sve što je u mojoj moći da budem 100 odsto spreman za Ju Es open, Ili makar za početak turnira“, rekao je Đoković.

Najbolji teniser sveta nije učestvovao prošle nedelje na masters turniru u Sinsinatiju zbog povrede levog ručnog zgloba, a izjavio je da je do povrede došlo na Olimpijskim igrama u Riju.

ŽREB ZA US OPEN: Đoković na Nadala i Raonića, Ana i Jelena lako na startu

– Nikada ranije nisam imao ovu vrstu povrede. Sve je počelo u Riju. Igrao sam u prvom kolu protiv Huana Martia del Potra, koji je baš zbog povrede ručnog zgloba odsustvovao s tura. Pošto sam obavio neke tretmane došlo je do poboljšanja. Nadam se da će se situacija dodatno popraviti i da ću moći da igram bekhend kako bi trebalo“, rekao je Đoković.

– Postoje različite vrste tretmana koje razmatram konsultujući razne eksperte. Jedna od njih je lečenje putem elektrostimulacije koju vidite. Ponekada je jednostavno potrebno vreme da se oporavite, pogotovo kada ste sportista, a s obzirom na to da se Ju Es open približava, improvizovao sam na najbolji mogući način“, dodao je najbolji teniser sveta.

Đoković će se u prvom kolu Ju Es opena, koji počinje u ponedeljak, sastati s Jiržijem Janovičem iz Poljske.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter