0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KUZMIĆ O ZVEZDI: Dug je bio put, ali stigao sam!

Objavljeno: 25.08.16 u 17:05

Ognjen Kuzmić predstavlja jedno od najvećih pojačanja Crvene zvezde pred početak nove sezone, a bivši centar Panatinaikosa je, u izjavi Sportskom žurnalu, istakao da mu je drago što je konačno obukao crveno-beli dres.

Sjajni centar je na početku razgovora otkrio da je put do Zvezde, koji je išao od Doboja, preko Finske, Španije, NBA lige i Panatinaikosa, bio dug, ali da je najbitnije da je stigao:

– Da, bio je to dug put do Crvene zvezde. Ali, sada sam tu i to je najvažnije. Došao sam u veliki klub, sa ozbiljnim timom i pun sam optimizma. Svi u porodici su zvezdaši, tako da su svi veoma srećni zbog mog izbora, istakao je Kuzmić.

Kuzmić je otkrio da su ga svi prihvatili veoma dobro:

– Odlično, svi momci su sjajni. Većinu znam od ranije. Mitrovića, Gudurića, Lazića… Igrali smo i prošle sezone i izgubili dva puta. Timski duh je veoma izražen i to me veoma raduje. Bez toga nema ni uspeha.

Veruje u kvalitetan rad, što je i jedan od razloga za dolazak na Mali Kalemegdan:

– Rezultati i kvalitet rada proteklih sezona su bili i jedan od osnovnih razloga zbog kojih sam sa velikim zadovoljstvom prihvatio poziv Crvene zvezde. Pored timskog uspeha, mnogo igrača je afirmisano i to je najbolji pokazatelj kvaliteta rada. Nisu samo to igrači iz centarske linije. Pritisak sigurno postoji, ali sve je to u skladu sa profesijom. Moj cilj je da pre svega pomognem ekipi. Pobede su osnov svega.

Za kraj, Kuzmić je prokomtenraisao i navijače:

– Ta energija sa tribina je neverovatna i svakog igrača izvlači maksimum. To je jedna od najvećih snaga Crvene zvezde.

Crvena zvezda prvi susret u sezoni igra 1. oktobra protiv ekipe MZT u Skoplju.

GROF OTKRIVA: Ovo će se svideti svim navijačima Zvezde (VIDEO)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter