25
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: Tužna slika Marakane, Delije postavile jasno pitanje (FOTO)

Objavljeno: 21.08.16 u 20:20

Crvena zvezda je demolirala Radnik iz Surdulice sa 5:0 u 6. kolu Superlige Srbije, ali je senka na utakmicu pala sa tribina.

Navikli smo da crveno-beli na svom stadionu imaju podšku od deset do 15 hiljada ljudi. Ove sezone se taj trend menja. Na utakmicama najtrofejnijeg srpskog kluba je sve manje publike. Danas ih je bilo jedva više od tri hiljade. Tim povodom su se oglasile i Delije sa „severa“ koje su postavile pitanje „Zvezdaši, gde ste sada?“. Evo kako je to danas izgledalo na stadionu „Rajko Mitić“…

0
0
25 Komentara
  1. Pa provalili i cigani da samo gube vreme na namestenom prvenstvu, evropa dupla 0! Evo vam titula koga vise briga ionako nikome vise nista ne znaci, dotakli smo dno…

    0
    0
    Odgovori
    • Нисте још трећи сте од позади али дно је ту још пар корака,што се вас тиче нарикача из хумске(гробарске)!!!! Зато вам и јесте највећи навијач Тома гробар из Бајчетине!!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Ja mislim da su navijači shvatili nakon katastrofalnih nastupa u Evropi protiv Maltežana, Tute Bugarina i anonimnih Talijana, da je domaća liga Kokeze, Terzića, Glođevića, Maje Vujovića, Babarogića i još nekih, čista nameštaljka i sprdnja.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta imaju da postavljaju pitanja… Svi vide i znaju da nam je liga po kvalitetu na nivou Zimbabvea. Evropski velikani Ludogorec, Sasuolo, Zaglebje, Alkmar i Videoton su nam pokazali koliko vrede nasi klubovi, a sa njima i cela nasa liga. Ugasiti sve profesionalne fudbalske klubove i proglasiti fudbal amaterskim sportom, a novac preusmeriti na dvoranske sportove koji nam donose mnogo vise radosti, a ne traze prevelika ulaganja. (vaterpolo, kosarka, odbojka,rukomet, kosarka, hokej, futsal)

    0
    0
    Odgovori
  4. Kuci gledamo malo pravi fudbal na tv a ne tu neke debile koji nisu ni za 3 ligu koje su doveli lopovi koji urnisu klub vec duzi niz godina, pa se smenjuju samo kako koji napuni dzepove ustupi mesto drugom a klub visi na ivici ambisa sa dugom od 40 i kusur miliona i kvalitetom igre u rangu moldavske lige

    0
    0
    Odgovori
  5. Звездаши они који су могли били су на стадиону а нарко дилери су имали друге обавезе па нису могли да буду на стадиону!!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Treba postaviti pitanje: šta traže Sikima, Lune, Rendula, Cvele, Anđelković i zašto se nisu dovela pojačanja u odbrani i zašto nema kondicionog trenera?

    0
    0
    Odgovori
  7. Kucama,uzivamo,jok praticu JSL i Radnik hhahahahah….a tako ce i ostati dok se ne vidi pomak u evropi…bar sa moje strane,a vidim i vecine

    0
    0
    Odgovori
    • Јак си ти делија!!! Ако хоћеш помак у Европи пређи у Запрешић!!! Док је било бесплатно сви сте били на стадиону чим треба да се плати карта онда удри по управи,тренеру,играчима!!! Најбоље за тебе и да останеш кући јер видиш чим те нема Звезда побеђује,значи да си баксуз….

      0
      0
      Odgovori
      • Hahaahah pa kakve veze ima placanje ulaznica sa mojom pricom,a po tvojoj prici samo vi na severu ste delije,a mi ostali nismo,smesno je i to sto govoris,ali dobro,niko tebi nista nije rekao,idi i gledaj backu,radnik i ostale,a ja cu da gledam engleze i neki ozbiljniji fudbal i da uzivam 😀

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter