18
Domaći fudbal

BRUKA: Doneli klubu silne milione, a Partizan ih oterao!

Objavljeno: 21.08.16 u 16:54

Potez koji nikako ne priliči velikom klubu.

Jedni od najzaslužnijih za to što je ime Partizanove škole rasprostranjeno u celom svetu, odmah uz najbolje škole Barselone i Ajaksa svakako su Dušan Trbojević i Nikica Klinčarski. Ali, oni više nisu deo Partizana, bar dok je aktuelna garnitura na vlasti u klubu iz Humske.

Prema pisanju ‘MozzartSporta’, popularni ‘Čika Trba’ i Nikica Klinčarski, šef skaut službe omladinske škole  i dugogodišnji trener mlađih kategorija, ocenjeni su kao nepotrebni u klubu kom su dali svo svoje znanje, vreme, energiju, pa i milione, s obzirom na imena igrača koje su stvorili, a oni prodajama klubu doneli ogromne svote novca.

Njima je saopšteno da se više ne pojavljuju na svom poslu i da će njihov status biti poznat u vrlo kratkom periodu.

Da li je to ‘politička’ odluka pred Skupštinu Partizana 12. septembra, pa se zato sklanjaju ljudi priklonjeni opoziciji na čelu sa Nenadom Bjekovićem ili je nešto drugo u pitanju, moglo bi vrlo brzo da se sazna.

0
0
18 Komentara
  1. Tako ce uvek biti dok se bude pitao olos kao sto je govno od Milorada Vucelica. Posaljite ga u zatvorsku celiju samo na cetiri sata i posaljite mene zajedno tamo sa njim. Da prebijem govedo. Ako ne budem mogao rukama ima motka. Od nje nije jaci. Mada mislim da mogu i golim rukama. Koliko ga mrzim. Sto bi voleo da crkne u najgorim mukama. Stoka.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da li je moguce da coveka koji je sve bisere Partizana stvorio u poslednjih desetak godina oteraju. Trba je stvorio sve te mlade igrace, koji su prodat ispod cene, raznih nesposobnih uprava. I na kraju covek koji je ziva legenad krivi leti sa posla, dok ovilopovi i dalje unistavaju Partizan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter