0
Domaći fudbal

MILAN LEŠNJAK: Vojvodina je uz Zvezdu do sada najviše pokazala!

Objavljeno: 19.08.16 u 21:10

Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je danas da je Vojvodina, uz Crvenu zvezdu, najviše pokazala na početku Superlige, ali da će njegova ekipa pokušati da iskoristi umor Novosađana zbog Evrope.

– Vojvodina je uz Crvenu zvezdu u prvih pet kola pokazala najviše u prvenstvu, stoga ocekujem tešku utakmicu. Oni su izuzetno disciplinovana, jaka i kvalitetna ekipa, ali mi ćemo pružiti maksimum i pokušati da pobedimo. Ekipa im se nije bitno promenila od prošle sezone, gotovo na svim pozicijama imaju jedne od kvalitetnijih igrača u ligi – rekao je Lešnjak na konferenciji za medije na stadionu na Banovom brdu.

On je dodao da je prednost Čukaričkog to što je Vojvodina u četvrtak odigrala meč sa AZ Alkmarom, ali i jer gro njenih igrača odigrao skoro sve mečeve u kvalifikacijama za Ligu Evrope i u Superligi.

– Naša prednost sigurno može da bude njihov umor, jer je velika većina igrača igrala na gotovo svim utakmicama od početka, kako u UEFA takmičenjima, tako i u prvenstvu. S druge strane, imaju i igrače koji su imali manje prostora i približnih su kvaliteta, pa ce sada želeti da se dokažu i to nije olakšavajuca okolnost – rekao je Lešnjak.

On je najavio da se kapiten Igor Matić vraća u tim posle povrede leđa, dok je neizvestan nastup desnog beka Nikole Jankovića i veziste Asmira Kajevića.

Golman Čukarickog Nikola Petrić naglasio je da veoma ceni Vojvodinu i da očekuje težak meč.

– Oni su izuzetno kvalitetna ekipa, prijatno su iznenadili na početku prvenstva. Sigurno će biti teško i ukoliko ne pružimo maksimum to neće onda ni biti nivo igre koji želimo. Pokušaćemo da odigramo najbolje što znamo kako bismo ostvarili pobedu – zaključio je Petrić.

Utakmica 6. kola Superlige između Čukaričkog i Vojvodine igra se u nedelju od 20 sati na stadionu na Banovom brdu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter