0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Čelsi brži od sudije za trijumf nad Vest Hemom (VIDEO)

Objavljeno: 15.08.16 u 23:15

U 1. kolu Premijer lige Čelsi je kao domaćin u derbiju Londona savladao Vest Hem 2:1 (0:0).

Bio je Čelsi sa debitantom na klupi Antonijem Konteom daleko bolji rival od „čekićara“, ali je do tri boda stigao uz dosta muke u 89. minutu. „Plavci“ su prvu šansu imali već u 12. minutu kada je Ivanović posle sjajnog solo prodora šutirao, a Adrian bio na mestu. Sledeća šansa usledila je u 31. minutu, Azar je pokušao, ali je bio neprecizan. Do kraja prvog poluvremena smo izdvojili pokušaja Viliana, ali je Adrian ponovo bio na mestu.

Drugo poluvreme je počelo šokantno po četu Slavena Bilića. Dosuđen je penal za Čelsi. Siguran egzekutor bio je Azar. U 63.minutu Čelsi je mogao da udvostruči prednost. Vilian je ponovo bio u šansi, ali je Adrian zaustavio nejgov pokušaj. Šok je usledio u 77. minutu. Bio je to prvi korner za Vest Hem i prva šansa ovog tima kada je Kolins skočio i pogodio za 1:1. Svi su mislili da će Čelsi izgubiti bodove kada je Batušuaj dodao loptu do Dijega Košte, a ovaj matirao Adriana za 2:1. Igrao se 89. minut. Valensija je u 94. minutu ponovo pokušao da poravna na 2:2, ali je Kurtoa bio na mestu.

Srpski reprezentativci Branislav Ivanović i Nemanja Matić igrali su svih 90 minuta za Čelsi, kapiten Srbije je dobio žuti karton.

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter