0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO NIKOLIĆ: Ostavili smo Čukarički bez prave prilike, Saletova povreda nas je poremetila!

Objavljeno: 14.08.16 u 19:45

Trener Partizana Marko Nikolić bio je prezadovoljan partijom svog tima protiv Čukaričkog uz zabrinutost zbog povrede kapitena Saše Ilića.

Strateg crno-belih je posebno bio ponosan na to što njegovi izabranici nisu dozvolili rivalu da napravi ozbiljnu šansu i što su izvojevali pobedu bez primljenog gola.

– Pomak u igri se vidi, ali je potrebno još vremena da sve dođe na svoje mesto. Uspeli smo da savladamo veoma jakog protivnika i ostavimo ga bez prave prilike. Pobeda nam puno znači zbog ambijenta i nastavka dobrog rada. Kod igrača se vidi pomak i želja da izginu za crno-beli dres – rekao je Nikolić i osvrnuo se na povredu kapitena Ilića:

Sale je dobio distorziju zgloba, mislio sam da će moći da nastavi sa igrom, ali nije mogao. Mnogo nam je falio, nije brz, ali sa takvim fudbalskim znanjem je veoma važan za protok lopte. Njegov izlazak nas je poremetio. Na meni je sada da među ovim mladim igračima nađem novog Sašu Ilića. Ima kandidata, ali oni nisu registrovani.

Marku Nikoliću je zasmetalo i to što Partizan uvek igra u popodnevnim časovima po najvećpj vrućini.

– Korektno smo prihvatili da sve utakmice igramo u popodnevnim satima u avgustu mesecu. Nadam se da ćemo u narednom periodu biti ispoštovani – zaključio je Marko Nikolić.

Pripremio: Stefan Smuđa

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter