3
Domaći fudbal

NIŠLIJE ZOVU: Napunite stadion na meču sa Zvezdom

Objavljeno: 11.08.16 u 23:12

Fudbalski klub Radnički, uoči meča sa Crvenom zvezdom,  14.08. u 19h, organizovaće druženje sa sugrađanima u centru grada, na prostoru između spomenika i fontane, u okviru akcije pod nazivom „Niš je Radnički“.

Nišlije će biti u prilici da u nagradnoj igri, šutiranju penala, osvoje besplatnu kartu za nedeljni meč, koja će ujedno biti i ulaznica za utakmicu 7. kola SLS na Čairu protiv ekipe Mladosti.

KRAJ NAGAĐANJIMA: Vijeira otkrio sopstvenu sudbinu

Oni koji ne budu imali sreće u igri, moći će da kupe svoje karte po cenama od 300 dinara Jug, 500 dinara Istok/Zapad i 1000 dinara Loža, a u ulozi „prodavaca“ naći će se prvotimci niškog tima.

0
0
3 Komentara
  1. Hajdemo Radnickiiiiii, samo borbeno i da bude 2:0 za Nislije, samo ih pritisnite s pocetka, totalan pritisak,i najverovatnije pada zvezda ko pticica sa gnezda, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Stizemo nego sta.Sever ce biti pun,istok,nesto vise od pola i polovina zapada…sve u crveno beloj boji jer je opstepoznato da je Nis Zvezdin grad i ima ubedljivo najvise zvezdasa.
    Sa Zvezdom do jos jedne pobede u nizu,serija je krenula.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter